Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Captain Carter & The Hydra Stomper 76201

"Met LEGO set 76201, Captain Carter & The Hydra Stomper, kunnen kinderen vanaf 8 jaar de spannende avonturen uit de Marvel Studios serie What If.
.
.
? naspelen.
De verstelbare mecha bevat noppenschieters en wordt geleverd met minifiguren van Captain Carter, Steve Rogers en Red Skull.
Verzamel en combineer andere LEGO Marvel mecha voor eindeloos speelplezier.
"

Waar is LEGO Captain Carter & The Hydra Stomper 76201 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 46.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
343
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76201
lego insiders punten icoon
225
punten

Maak je klaar voor een episch avontuur met LEGO® Marvel Captain Carter & The Hydra Stomper (76201)! Deze geweldige set stelt jonge superhelden vanaf 8 jaar in staat om de spannende avonturen uit de Marvel Studios serie What If...? op Disney+ na te spelen en hun fantasierijke speelplezier naar nieuwe hoogten te brengen.

Als het beruchte Marvel-slechterik Red Skull de Tesseract steelt, een van de krachtigste objecten in het universum, is het aan Steve Rogers om in The Hydra Stomper te stappen en het terug te veroveren. Deze beweegbare mecha is in allerlei standen verstelbaar en staat klaar voor het gevecht. Met de 2 noppenschieters van de mecha kunnen kinderen op Red Skull schieten terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Dit is een geweldige toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe en biedt eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden met een superheldenthema.

Deze set bevat minifiguren van Captain Carter, Steve Rogers en Red Skull, plus een bouwbare mecha met een open cockpit en 2 noppenschieters. Je kunt Steve Rogers in de verstelbare Hydra Stomper mecha zetten en hem klaarmaken voor het gevecht met de Marvel-schurk Red Skull, die de machtige Tesseract heeft gestolen van Captain Carter.

LEGO® Marvel Captain Carter & The Hydra Stomper is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die fan zijn van de Marvel Studios serie What If...? op Disney+ en de actie uit de Marvel films. De mecha is ongeveer 15 cm hoog en heeft verstelbare armen en benen, ideaal voor spannende gevechten en coole poses.

Er zijn nog meer LEGO® Marvel mecha die kinderen kunnen verzamelen en met elkaar kunnen combineren om de actie uit de superheldenfilms tot leven te brengen en zelf eindeloze fantasierijke verhalen te bedenken. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze betrouwbaar, compatibel en makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - dat is al zo sinds 1958.

Laat je fantasie de vrije loop gaan en beleef urenlang speelplezier met LEGO® Marvel Captain Carter & The Hydra Stomper! Met deze set kun je je eigen superheldenverhalen creëren en legendarische gevechten naspelen. Ben jij klaar om je tegenstanders te verslaan en de wereld te redden? Ga dan nu naar onze LEGO® winkel en schaf deze geweldige set aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (31-07-2023) € 49.99 (19-07-2023) € 42.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set30453

Captain Marvel en Nick Fury

foto van lego set76037

Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.