Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thors hamer​ 76209

LEGO set 76209 is een bouwmodel van Thors hamer uit het Marvel Cinematic Universe.
Met 979 onderdelen is het een uitdagend en ontspannend bouwproject.
Het model is ca.
46 cm hoog en wordt geleverd met een standaard, minifiguur van Thor en opbergruimte voor micromodellen.
Het is een prachtige aanvulling op elke Marvel collectie en een blijvende herinnering aan de epische Infinity Saga.
Bestel vandaag nog en haal een stukje Marvel in huis.
Kwaliteit is gegarandeerd door LEGO.

Waar is LEGO Thors hamer​ 76209 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 30219-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
979
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
76209
lego insiders punten icoon
900
punten

Stap in de wereld van Marvel met LEGO® Marvel Thors Hamer (76209)! Dit adembenemende bouwmodel is speciaal ontworpen voor volwassenen en fans van het Marvel Cinematic Universe. Met maar liefst 979 onderdelen wordt het bouwen van deze hamer een feestje en het resultaat is een prachtig displaymodel dat je vol trots kunt neerzetten.

Herbeleef de epische Infinity Saga

Laten we eerlijk zijn, de Marvel Infinity Saga is episch. Met maar liefst 23 films heeft deze saga ons meegenomen op een onvergetelijke reis vol avonturen, strijd en emoties. En als Marvel fan wil je deze momenten vasthouden. Dat kan met LEGO® Marvel Thors Hamer (76209)! Dit hoogwaardige displaymodel is een blijvende herinnering aan deze geweldige saga en een eerbetoon aan de iconische hamer van Thor, Mjölnir.

Het ca. 46 cm hoge model van de hamer staat op een mooie standaard met een informatieplaatje. Dit alles vormt samen een prachtige aanvulling op je Marvel collectie. Daarnaast is er ook een minifiguur van Thor, en achter het luikje in de kop van de hamer vind je een opbergruimte voor de micromodellen van de Infinity Gauntlet, Tesseract en Odins vuur. Zo wordt het plaatje compleet en kun jij al je favoriete momenten uit de Infinity Saga herbeleven.

Geniet van bouwplezier en ontspanning

Bouwen aan LEGO® Marvel Thors Hamer (76209) is niet alleen leuk, het is ook ontspannend. Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en ga helemaal op in dit boeiende bouwproject. En als je eenmaal klaar bent, kun je ook nog eens genieten van het displaymodel dat je gemaakt hebt. Of je nu een Marvel fan bent of een modelbouwer, dit bouw- en displaymodel is het perfecte cadeau voor jezelf of een ander.

Leg een stukje Marvel in huis

Waar je het model ook neerzet, het straalt de sfeer van het Marvel Cinematic Universe uit. Dit gedetailleerde model is ca. 46 cm hoog en 29 cm breed en zal gegarandeerd de aandacht trekken. Of je het nu in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor zet, het model zal een interessante blikvanger zijn. Zo kun je een stukje Marvel in huis halen en iedereen laten zien dat jij een echte fan bent.

Kwaliteit gegarandeerd

Natuurlijk zijn we als LEGO® ervan verzekerd dat ons product van hoge kwaliteit is. Elk onderdeel voldoet aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Zo kun jij zonder zorgen bouwen aan het perfecte model.

Kortom, met LEGO® Marvel Thors Hamer (76209) kun jij een stukje Marvel in huis halen. Bouwers van alle niveaus zullen genieten van de uitdaging en het bouwplezier dat deze set biedt. Bovendien is dit bouw- en displaymodel een perfect cadeau voor de Marvel fan of modelbouwer in je leven. Bestel vandaag nog en bereid je voor om te bouwen aan een stukje Marvel geschiedenis.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (07-07-2023) € 325.99 (07-09-2024) € 160.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set76047

Black Panther achtervolging

foto van lego set76036

Carnage’s SHIELD Luchtaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.