Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Shuri’s lab 76212

LEGO set 76212, Shuri's lab, is perfect voor toekomstige superhelden van 4 jaar en ouder.
Bouw de krachthandschoenen van Shuri en test ze uit, terwijl Black Panther op zijn hoverboard rondsjeest.
Elk zakje bevat stenen voor een compleet model en personage, en de instructies zijn geïllustreerd als een kleurrijk stripverhaal.
Deze set stimuleert creativiteit en vaardigheden en is geschikt voor het hele gezin.
Bestel nu en beleef fantastische avonturen met Shuri en Black Panther!

Waar is LEGO Shuri’s lab 76212 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76212
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een toekomstige superheld van 4 jaar of ouder? Dan is LEGO® Marvel Shuri's lab (76212) echt iets voor jou! In deze speelse en fantasierijke bouwset kun je helemaal opgaan in de wereld van Shuri en Black Panther. Bouw de krachthandschoenen van Shuri en test ze uit, terwijl Black Panther op zijn hoverboard rondsjeest. Kun jij het wapenrek ontwijken en wat schietoefeningen doen met de schijfschieter?

Het beste van deze set is dat elk zakje in de doos de stenen bevat voor een compleet model en personage dat je snel kunt bouwen. Zo kun je direct aan de slag met je fantasierijke avonturen! En als extra bonus is er een grote startsteen, een gedeeltelijk gebouwd lab dat als basis dient voor het eindmodel. De instructies zijn zelfs geïllustreerd als een kleurrijk stripverhaal, waardoor het nog gemakkelijker wordt om te bouwen en te spelen.

Niet alleen kinderen, maar ook ouders kunnen meedoen met het bouwen en spelen met LEGO sets die zijn ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of voor het eerst met LEGO stenen bouwt, deze set garandeert plezier voor het hele gezin.

Met deze bouwset kun je spelenderwijs leren en vaardigheden ontwikkelen terwijl je plezier hebt. Het is de perfecte cadeauset voor kleine superhelden, ontworpen om belangrijke vaardigheden en creatief zelfvertrouwen te stimuleren.

De compacte speelset is makkelijk mee te nemen en stimuleert de fantasie van kinderen. LEGO® 4+ sets laten je kennismaken met de wereld van je favoriete filmacteurs, tv-personages en alledaagse helden. En maak je geen zorgen over de kwaliteit, want LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid is ook prioriteit, LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met LEGO® Marvel Shuri's lab (76212) kun je bouwen, spelen en fantasierijke avonturen beleven. Het is de allerbeste start voor toekomstige superhelden van 4 jaar en ouder. Bestel nu jouw set en ontdek wat voor fantastische avonturen je kunt beleven met Shuri en Black Panther!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.00 (23-12-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 7.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set76168

Captain America mechapantser

foto van lego set76067

Tankwagen tegenslag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.