Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Koning Namor’s troonzaal 76213

De LEGO® Marvel set 76213 biedt een spannende onderwatermissie voor superhelden van 7 jaar en ouder.
Ga aan boord van de Skirmisher onderzeeër en bescherm je tegen de schurk Attuma.
Ontdek de prachtige troonzaal van Koning Namor en beleef eindeloze uren speelplezier.
Perfect als cadeau voor Marvel fans vanaf 7 jaar.
Veilig, verantwoord en stimulerend voor creativiteit en verbeeldingskracht.

Waar is LEGO Koning Namor’s troonzaal 76213 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
355
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76213
lego insiders punten icoon
157
punten

Er staat een spannende onderwatermissie te wachten voor alle superhelden van 7 jaar en ouder! Met de LEGO® Marvel Koning Namor’s Troonzaal (76213) set beleef je de grootste avonturen in de diepte van de oceaan.

Stap aan boord van de gestroomlijnde, stijlvolle Skirmisher onderzeeër uit de Marvel Studios film Black Panther: Wakanda Forever. Maar let op, de schurk Attuma is in de buurt en heeft het op je gemunt. Schiet met de noppenschieters en bescherm jezelf tegen zijn kwaadaardige plannen.

Wanneer je de Skirmisher bestuurt door het ruige water, ontdek je uiteindelijk de tempel van Koning Namor. Zijn troonzaal is prachtig, maar overwoekerd met zeewier. Hier ontmoet je de koning zelf, samen met zijn bondgenoot Shuri en de schurk Attuma.

De set bevat drie unieke minifiguren en hun coole wapens en accessoires, wat zorgt voor nog meer dynamiek en speelplezier. Gebruik je fantasie om de meest waanzinnige avonturen te beleven, zowel in de onderzeeër als in de tempel.

De LEGO® Marvel Koning Namor’s Troonzaal (76213) set bevat talloze speelmogelijkheden, waardoor je eindeloze uren kunt genieten van het bouwen en spelen. Je kunt de onderzeeër overal mee naartoe nemen, want hij is ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 4 cm breed. Perfect voor onderweg of om bij vrienden te spelen.

Deze set is een geweldig cadeau voor alle Marvel fans. Of het nu voor een verjaardag of de feestdagen is, superhelden van 7 jaar en ouder zullen er dolblij mee zijn. Door het bouwen van deze set wordt de creativiteit en verbeeldingskracht gestimuleerd, wat zorgt voor nog meer speelplezier.

Je kunt erop vertrouwen dat LEGO® onderdelen altijd van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bouwen en spelen met LEGO® is niet alleen leuk, maar ook een veilige en verantwoorde manier om te leren en te groeien.

Kortom, met de LEGO® Marvel Koning Namor’s Troonzaal (76213) set beleef je onvergetelijke avonturen in de diepte van de oceaan. Bouw de Skirmisher onderzeeër en de troonzaal van Koning Namor, en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (11-09-2023) € 34.99 (18-05-2023) € 27.80

Ook aanbevolen:

foto van lego set76216

Iron Man Wapenkamer

foto van lego set76256

Ant-Man bouwfiguur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.