Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sanctuary II: Eindgevecht 76237

De LEGO set 76237 is de perfecte set voor jonge fans van het Marvel Cinematic Universe.
Het ruimteschip, genaamd Sanctuary II, zit vol met realistische details en biedt eindeloos speelplezier.
Met een cockpit, vrachtruimte en 6 noppenschieters kunnen kinderen zelf actiescènes uit de Marvel films naspelen.
De set bevat 3 minifiguren en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel deze set nu en beleef je eigen avonturen in het Marvel universum!

Waar is LEGO Sanctuary II: Eindgevecht 76237 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
322
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-10-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76237
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij een jonge fan van het Marvel Cinematic Universe? Dan hebben wij de perfecte set voor jou: de LEGO® Marvel Sanctuary II: Eindgevecht (76237) model! Dit coole ruimteschip zit boordevol realistische details en biedt uniek fantasierijk speelplezier en indrukwekkende opstellingen. Deze set is niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassen fans.

Met het Sanctuary II ruimteschip met 4 vleugels en een angstaanjagende rij van 6 noppenschieters beleef je zelf de actie uit de Marvel films. De ruime cockpit kan open voor toegang tot de zitplaats en het instrumentenpaneel waarmee Thanos het schip bestuurt. Onder in de vrachtruimte ligt de Infinity Gauntlet. De set bevat 3 minifiguren: Iron Man met blauwe Power Blasts en een schieter, Captain Marvel met vurige Power Blasts en een schild en Thanos met een gouden helm en dubbelzijdig zwaard. Dankzij de stevige zijkanten kun je het grote ruimteschip gemakkelijk vasthouden terwijl je scènes uit Marvel Studios Avengers: Endgame naspelt en je eigen fantasierijke avonturen bedenkt.

De LEGO® Marvel Sanctuary II: Eindgevecht (76237) is een gewild ruimteschip uit de Marvel films boordevol realistische details voor een heleboel fantasierijk speelplezier en indrukwekkende opstellingen. Het bouwbare ruimteschip heeft een cockpit en vrachtruimte die open kunnen en 6 noppenschieters. Kinderen nemen het samen met 2 superhelden op tegen Thanos om te voorkomen dat hij de Infinity Gauntlet gebruikt. Dit spectaculaire bouw- en displaymodel is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar.

Het bouwbare ruimteschip is ca. 7 cm hoog, 18 cm lang en 36 cm breed – klein genoeg om in één hand vast te houden, maar groot genoeg voor een heleboel legendarische avonturen. Je kunt deze set ook combineren met andere LEGO® Marvel sets en zo nog meer fantasierijk speelplezier creëren.

Al het LEGO® Marvel bouwspeelgoed biedt jonge superhelden hoogwaardige speelsets die zijn ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Laat je fantasie de vrije loop en speel je eigen eindgevecht met deze LEGO® Marvel Sanctuary II: Eindgevecht (76237) set! Bestel nu en beleef de actie uit de Marvel films zelf.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (13-07-2022) € 39.99 (13-07-2022) € 39.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76058

Spider-Man: Ghost Rider samenwerking

foto van lego set76083

Pas op voor Vulture

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.