Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thanos mechapantser 76242

De LEGO set 76242 is de LEGO Marvel Thanos mecha.
Het bouwspeelgoed bevat een verstelbare mecha van Thanos met accessoires zoals een dubbelzijdig zwaard, de Infinity Gauntlet en de Infinity Stones.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun model visualiseren tijdens het bouwen.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een geweldig cadeau voor fans van Thanos.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Thanos mechapantser 76242 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
113
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76242
lego insiders punten icoon
112
punten

Voel de kracht van de machtigste superschurk van het universum met de LEGO® Marvel Thanos mecha! Dit bouwspeelgoed is een must-have cadeau voor alle fans van Thanos, jong en oud. Met zijn volledig verstelbare armen, benen en vingers kun je hem in allerlei houdingen plaatsen voor fantasierijke speelmogelijkheden.

Deze set bevat een Thanos minifiguur en alle accessoires die je nodig hebt om oneindige avonturen te beleven, inclusief het beroemde dubbelzijdige zwaard van het personage, de Infinity Gauntlet en de Infinity Stones. De minifiguur past precies in de cockpit van de mecha, waarvan de beweegbare ledematen verstelbaar zijn voor nog meer speelplezier. En als je extra digitaal plezier wilt beleven, is er de LEGO Builder app met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

Ga op avontuur met de Avengers en red de wereld van het kwaad! Dit bouwspeelgoed boordevol actie is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 6 jaar en ouder. Met een hoogte van ca. 12 cm kan deze Thanos mecha overal mee naartoe worden genomen voor nog meer plezier!

Met de uitgebreide reeks LEGO® Marvel bouwspeelgoed kun je eindeloos fantasierijke bouw- en speelmogelijkheden creëren. Onze LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. En natuurlijk staat veiligheid bij ons voorop. Onze LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® Marvel Thanos mecha is een cadeau waar je echt blij van wordt! Bestel nu en voel de kracht van Thanos!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 10.95 (11-09-2023) € 14.99 (18-05-2023) € 13.36

Ook aanbevolen:

foto van lego set76201

Captain Carter & The Hydra Stomper

foto van lego set76050

Crossbones’ Gifdiefstal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.