Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rocket mechapantser 76243

De LEGO set 76243 bevat de Rocket Mechapantser, een verstelbare mechafiguur waar Rocket Raccoon in kan plaatsnemen.
De set komt met een grote blaster, beweegbare armen en benen en een LEGO Builder app voor extra plezier.
Met de verstelbare mechafiguur en de Rocket mini-figuur kunnen kinderen verschillende scenario's en gevechten bedenken.
De draagbare speelfiguur is ca.
11 cm hoog en geschikt voor Marvel-fans vanaf 6 jaar.
Bestel nu bij LEGO® voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Rocket mechapantser 76243 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
98
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76243
lego insiders punten icoon
112
punten

Hou jij van Marvel Studios Guardians of the Galaxy? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! LEGO® heeft namelijk de Rocket Mechapantser gemaakt, speciaal voor fans vanaf 6 jaar. Rocket Raccoon kan nu plaatsnemen in zijn eigen indrukwekkende gevechtsmachine en jij kunt hem helpen om de wereld te redden van de gevaren die op de loer liggen!

De Rocket Mechapantser is een supergrote figuur die volledig verstelbaar is. De mechafiguur is zo ontworpen dat Rocket er perfect in past. In zijn ene hand heeft de mecha een enorme blaster die 6 noppen tegelijk kan afschieten. Met de beweegbare armen, benen en vingers kan de mecha in allerlei houdingen worden geplaatst voor eindeloze speelmogelijkheden. Er is ook een kleinere blaster voor Rocket om te gebruiken als hij niet in de cockpit zit.

Als kers op de taart is er de LEGO Builder app waarmee kinderen hun Rocket Mechapantser kunnen bouwen en visualiseren. Deze app heeft intuïtieve zoom- en draaifuncties voor extra digitaal plezier tijdens het bouwen van dit geweldige model.

De Rocket Mechapantser is een cadeau dat bij elke Marvel-fan in de smaak zal vallen. Met de verstelbare mechafiguur en de Rocket mini-figuur kun je allerlei verschillende scenario's en gevechten bedenken en naspelen. Deze draagbare speelfiguur is ca. 11 cm hoog, zodat kinderen hem overal mee naartoe kunnen nemen en zelfs onderweg kunnen spelen!

Bovendien is deze bouwbare Rocket Mechapantser bovenal een veelzijdig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar. Spelen waar en wanneer je maar wilt, dat is het allerbelangrijkste.

De uitgebreide reeks LEGO® Marvel bouwspeelgoed is ontworpen voor eindeloze fantasierijke bouw- en speelmogelijkheden, zodat je altijd bezig kunt blijven met je favoriete superhelden. Niet alleen is het spelen met LEGO® een geweldige manier om creativiteit te stimuleren, maar LEGO®-onderdelen voldoen ook aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat daarbij voorop. LEGO®-onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Bestel dan nu jouw Rocket Mechapantser bij LEGO®! Want met deze speelfiguur vol actie ben jij de held die de wereld nodig heeft.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 10.95 (11-09-2023) € 14.99 (18-05-2023) € 12.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set76050

Crossbones’ Gifdiefstal

foto van lego set76169

Thor mechapantser

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.