Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ghost Rider Mech & motor 76245

Maak kennis met de LEGO Marvel Ghost Rider Mech & motor (76245)! Deze geweldige set is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.
De mecha heeft beweegbare armen en benen en wordt geleverd met een afneembare ketting.
De bijhorende motor heeft uitlaatvlammen en een stoelelement.
Met de LEGO Builder app kun je extra digitaal plezier beleven.
Deze set is het perfecte cadeau voor fans van mecha, motoren en Marvel films.
Het biedt eindeloze speel- en displaymogelijkheden.

Waar is LEGO Ghost Rider Mech & motor 76245 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
264
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76245
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een fan van superhelden en actie? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Maak kennis met de LEGO® Marvel Ghost Rider Mech & motor (76245), een geweldige set die perfect is voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

Stap in de cockpit van de Ghost Rider mecha en beleef geweldige avonturen! De mecha heeft beweegbare armen, benen en handen, waardoor je hem in verschillende poses kunt neerzetten voor eindeloze speel- en displaymogelijkheden. De afneembare ketting inspireert fantastische actieverhalen wanneer je met de supergrote mecha op zoek gaat naar slechteriken.

Maar dat is nog niet alles! De bijhorende motor is voorzien van uitlaatvlammen en een stoelelement dat ervoor zorgt dat de mecha onderweg in het zadel blijft zitten. De motor kan zelfstandig worden neergezet en biedt extra speelmogelijkheden. En als kers op de taart biedt de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat je tijdens het bouwen kunt genieten van extra digitaal plezier.

De LEGO® Marvel Ghost Rider Mech & motor (76245) is het perfecte cadeau voor fans van mecha, motoren of Marvel films vanaf 7 jaar en ouder. Het is een praktisch, bouwbaar speelgoed dat je cadeau kunt geven als verrassing voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor.

Met deze set kun je verschillende poses creëren, waardoor de Ghost Rider mecha een opvallend personage is dat veel speelmogelijkheden biedt. Het is een geweldige set om mee te spelen, maar ook een prachtig model om neer te zetten. De motor is zonder de mecha ca. 10 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.

Met de LEGO® Marvel bouwsets kun jij jouw verzameling blijven uitbreiden en combineren met andere sets. Het is een enorm assortiment met innovatieve functies en eindeloze bouw- en speelmogelijkheden.

LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. De veiligheid van kinderen staat voorop, daarom worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ben jij klaar voor machtige mecha-actie op wielen? Dan is de LEGO® Marvel Ghost Rider Mech & motor (76245) de perfecte set voor jou!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (11-09-2023) € 34.99 (18-05-2023) € 28.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set76127

Captain Marvel de aanval van de Skrulls

foto van lego set76100

Koninklijke klauwvechteraanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.