Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Avengers Quinjet 76248

De LEGO set 76248 is een gedetailleerde en aanpasbare Quinjet uit de Marvel Avengers-films.
De set bevat 5 minifiguren en accessoires, en is perfect voor Marvel-fans van 9 jaar en ouder.
Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen of andere gelegenheden.
De set is geschikt voor display en kan worden gecombineerd met andere Marvel-sets.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen het model digitaal bouwen.
De LEGO onderdelen voldoen aan strenge veiligheidsnormen.
Kortom, de set biedt eindeloos speelplezier en avontuur in het Marvel-universum.

Waar is LEGO De Avengers Quinjet 76248 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8219-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
795
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76248
lego insiders punten icoon
750
punten

Op zoek naar een superheldenavontuur door het universum? Met de LEGO® Marvel Avengers Quinjet (76248) bouw je het beroemde superheldenvliegtuig samen en reis je samen met jouw favoriete helden door de sterren. Deze set is perfect voor Marvel-fans van 9 jaar en ouder die houden van bouwen, spelen en verzamelen.

Deze Quinjet-set is supergedetailleerd en aanpasbaar, en vormt een authentieke versie van het ruimteschip uit de Marvel Avengers-films. Het ruimteschip heeft een cockpit die open kan, ruimte voor passagiers en een achtergedeelte, plus een inklapbaar onderstel en verstelbare vleugels. De set bevat ook accessoires en maar liefst 5 beroemde minifiguren: Black Widow, Thor met zijn hamer, Iron Man, Captain America met zijn schild en Loki met zijn scepter.

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een Marvel-fan? Deze bouwbare Quinjet-set is een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid waarbij jij een kind van 9 jaar (of ouder) wilt verrassen. Bovendien staat deze Quinjet ook nog eens fantastisch op elke LEGO-displaystandaard.

Laat jouw fantasie de vrije loop en ontdek het avontuur dat op jou wacht. De set is ca. 14 cm hoog, 34 cm lang en 35 cm breed met de wielen uitgeklapt en de vleugels ingeklapt. Breid jouw LEGO Marvel-collectie uit en combineer deze set met andere Marvel-sets voor eindeloze speelmogelijkheden.

De set wordt geleverd met twee verschillende stickervellen, zodat jij de Quinjet kunt versieren met de symbolen van jouw favoriete Marvel-helden. Daarnaast kun je dankzij de LEGO Builder app zelfs digitaal bouwen en de Quinjet alvast bewonderen terwijl je hem nog aan het bouwen bent! De app heeft intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

Veiligheid staat altijd voorop bij LEGO® en LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom: met de LEGO® Marvel Avengers Quinjet (76248) ben je verzekerd van ontelbare uren speelplezier en avontuur. Dus waar wacht je nog op? Stap nu aan boord en reis mee door het universum met jouw favoriete Marvel-helden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.00 (25-05-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 81.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76109

Onderzoekers van het Quantum rijk

foto van lego set76212

Shuri’s lab

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.