Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Venom versie van Groot 76249

Bouw je eigen LEGO Marvel Venom versie van Groot met set 76249! Met deze flexibele en aanpasbare figuur kun je eindeloos spelen en het uiterlijk van Groot veranderen terwijl Venom hem overneemt. Deze set is perfect voor Marvel fans van 10 jaar en ouder en wordt geleverd met de LEGO Builder app voor extra digitaal plezier. Met een hoogte van ongeveer 27 cm is deze set ook ideaal om overal mee naartoe te nemen. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef avonturen met je eigen Venom versie van Groot!

Waar is LEGO Venom versie van Groot 76249 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
630
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76249
lego insiders punten icoon
397
punten

Ben je een fan van Marvel, schattige baby Groot en de gruwelijke alien Venom? Dan is LEGO® Marvel Venom versie van Groot (76249) de perfecte set voor jou! Deze beweegbare en aanpasbare figuur zorgt voor urenlang speelplezier voor Marvel fans van 10 jaar en ouder.

Ontdek de Venom make-over van baby Groot! Bouw een gedetailleerd en flexibel model van Groot en voeg vervolgens meer stenen toe om zijn uiterlijk te veranderen terwijl de gruwelijke Venom hem langzaam maar zeker overneemt. Laat je creativiteit de vrije loop en pas het model aan met Venoms bekende lange tong, scherpe tanden, tentakels en grote witte ogen. Met beweegbare armen, benen, heupen en hoofd kunnen kinderen eindeloze fantasierijke avonturen beleven met hun Venom versie van Groot.

Maar dat is nog niet alles! Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers de leuke en intuïtieve LEGO Builder app downloaden. Hiermee kunnen ze inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van deze set een complete ervaring!

De LEGO® Marvel Venom versie van Groot (76249) is niet alleen een geweldig bouwproject, maar ook een fantastisch cadeau. Perfect voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden voor kinderen vanaf 10 jaar die fan zijn van Marvel films, de superschattige baby Groot of de alien Venom. Met een hoogte van ongeveer 27 cm is deze figuur ook nog eens perfect om overal mee naartoe te nemen. Zo kunnen kinderen hun Venom versie van Groot overal spannende avonturen laten beleven!

De intuïtieve bouwinstructies zorgen ervoor dat kinderen gemakkelijk aan de slag kunnen. En met de LEGO® Builder app wordt het bouwen nog leuker en interactiever. Zoom in op details, draai modellen in 3D en bewaar je voortgang. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Wist je dat je het speelplezier nog verder kunt vergroten? Combineer deze LEGO set bijvoorbeeld met LEGO Marvel Ik ben Groot (76217). Op deze manier kun je de volledige transformatie van Groot naar Venom vastleggen. Met LEGO® Marvel bouwspeelgoed zijn de mogelijkheden eindeloos!

Natuurlijk staat de kwaliteit bij LEGO altijd voorop. De onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Daarnaast wordt elk LEGO® onderdeel onderworpen aan uitgebreide tests, waaronder het gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren ervan. Zo wordt ervoor gezorgd dat LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan de strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid staat immers altijd voorop bij LEGO!

Kortom, LEGO® Marvel Venom versie van Groot (76249) is een must-have voor alle Marvel fans. Met een verbazingwekkend ontwerp, aanpasbare functies en eindeloos speelplezier is deze set een echte topper. Dus wacht niet langer en begin vandaag nog met bouwen! Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen unieke Venom versie van Groot.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76128

Molten Man duel

foto van lego set76267

Avengers adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.