Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wolverine's adamantium klauwen 76250

Bouw LEGO Marvel Wolverine's adamantium klauwen (76250) en breng de superheld tot leven! De set bevat 596 onderdelen om de iconische handschoen te bouwen, inclusief verstelbare klauwen en beweegbare vingers. Plaats de handschoen op de bijgeleverde standaard en pronk met jouw meesterwerk. Deze verzamelset is perfect voor volwassenen die willen ontspannen met een creatief bouwproject geïnspireerd door superhelden. Bestel nu en word een echte Marvel fan!

Waar is LEGO Wolverine's adamantium klauwen 76250 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
596
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76250
lego insiders punten icoon
562
punten

Welkom bij LEGO® Marvel Wolverine's adamantium klauwen (76250), een geweldige verzamelset voor volwassenen die de kracht van het legendarische Marvel personage belichaamt. Ben jij klaar om je innerlijke superheld naar boven te halen?

Stap in de wereld van Wolverine en bouw zijn beroemde adamantium klauwen. Deze nauwkeurige replica is gebaseerd op het personage uit de spannende tv-serie X-Men '97 van Marvel Studios. Met maar liefst 596 onderdelen kan je volledig opgaan in het bouwen van deze iconische handschoen. De set bevat 3 verstelbare klauwen, waardoor je de perfecte Wolverine replica kunt maken. Zet hem op het bijgeleverde informatieplaatje en plaats hem op de stevige basis, zodat iedereen jouw meesterwerk kan bewonderen.

Deze LEGO set is perfect voor volwassenen die even willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Geniet en kom tot rust met een creatief bouwproject geïnspireerd door superhelden. Of je nu een fan bent van Wolverine of gewoon dol bent op het bouwen van LEGO sets, deze verzamelset biedt plezier voor iedereen.

En er is meer! Hier zijn enkele redenen waarom je deze LEGO set niet mag missen:

1. Wolverine handschoen om te verzamelen – LEGO® Marvel Wolverine's adamantium klauwen (76250) is een authentieke replica gebaseerd op de tv-serie X-Men '97 van Marvel Studios. Voeg deze unieke set toe aan je collectie en pronk met jouw liefde voor Marvel.

2. Realistische details – Deze 596-delige replica van Wolverine's geklauwde handschoen heeft niet alleen verstelbare klauwen, maar ook beweegbare vingers. Je kunt hem helemaal naar jouw wensen aanpassen. Plaats de handschoen op de stevige standaard met het informatieplaatje voor een extra professionele uitstraling.

3. Bouwen en neerzetten – Dit boeiende bouwproject resulteert in een blijvend eerbetoon aan het Marvel Universum. Laat jouw creatie zien aan al je vrienden en familieleden. Ze zullen versteld staan van jouw bouwkunsten en bewondering hebben voor Wolverine's onmiskenbare klauwen.

4. Cadeau voor volwassenen – Verras een modelbouwer of Marvel fan met dit project voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid. Dit is het perfecte cadeau voor iedereen die houdt van superhelden en bouwen.

5. Mooie blikvanger – Het voltooide model is ongeveer 37 cm hoog, 14 cm breed en 9 cm diep. Het zal zeker de aandacht trekken in jouw verzameling of op een prominente plek in huis. Laat jouw passie voor LEGO en Marvel zien met deze adembenemende Wolverine's adamantium klauwen.

6. Digitale bouwinstructies – Maak gebruik van de LEGO® Builder app voor digitale versies van de bouwinstructies. Hierdoor wordt het bouwproces nog leuker en gemakkelijker. Volg stap voor stap de instructies en zie hoe jouw handschoen tot leven komt.

7. Verleg je focus – Met het assortiment LEGO® sets voor volwassenen kan je jezelf onderdompelen in boeiende projecten. Na het voltooien van de bouw blijft het plezier aanhouden. Ga helemaal op in de wereld van LEGO en geniet van dit unieke project.

8. Kwaliteit gegarandeerd – LEGO® staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun bouwstenen. De onderdelen zijn consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Bouw met vertrouwen en zorg ervoor dat jouw Wolverine's adamantium klauwen perfect worden zoals je had gehoopt.

9. Veiligheid staat voorop – LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt er zeker van zijn dat jouw bouwervaring veilig en zorgeloos zal zijn.

Wacht niet langer en ontdek de kracht van LEGO® Marvel Wolverine's adamantium klauwen (76250). Beleef uren bouwplezier en creëer een prachtig eerbetoon aan deze legendarische superheld. Bestel nu jouw set en neem jouw plaats in als een echte Marvel fan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76207

Aanval op New Asgard

foto van lego set854241

Scarlet Witch Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.