Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Star-Lords helm 76251

Met LEGO set 76251 kan je de onmiskenbare Star-Lord helm bouwen, onderdeel van de Marvel Guardians of the Galaxy collectie.
De set bestaat uit 602 LEGO-stenen en bevat alle authentieke details van het personage.
De helm kan op een standaard worden gezet en heeft een digitale bouwinstructie in de LEGO Builder app.
Het is een geweldig cadeau voor volwassen Marvel fans en LEGO liefhebbers.
Het voltooide bouwwerk is een prachtig kunstwerk van 18 cm hoog.
Veiligheid en kwaliteit zijn gegarandeerd door de strikte normen van LEGO.

Waar is LEGO Star-Lords helm 76251 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
602
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76251
lego insiders punten icoon
600
punten

Stap in de wereld van Marvel Guardians of the Galaxy en bouw je eigen Star-Lord helm met LEGO set 76251. Deze bouwset is perfect voor gevorderde LEGO-bouwers die op zoek zijn naar een boeiende uitdaging en een prachtige bouwwerk voor thuis. Deze helm is niet zomaar een bouwproject, maar een kunstwerk dat gegarandeerd vele bewonderende blikken zal trekken!

Met maar liefst 602 LEGO-stenen bouw je in een handomdraai de onmiskenbare Star-Lord helm. Deze bouwset bevat alle authentieke details die dit Marvel personage zo uniek maken. Daarnaast is de helm gemonteerd op een stevige standaard met naamplaatje, waardoor hij perfect is om in huis neer te zetten als stoere blikvanger.

En voor extra gemak kun je de digitale versie van de bouwinstructies vinden in de LEGO Builder app. Zo kun je tijdens het bouwproces gemakkelijk de stappen volgen en zie je stap voor stap hoe je de helm bouwt.

Deze LEGO Marvel Star-Lords helm (76251) is onderdeel van de collectie LEGO sets voor volwassenen. Elk model van deze collectie biedt een boeiende bouw- en displayervaring die elke modelbouwer blij maakt. Het is een geweldig cadeau voor elke Marvel fan, LEGO liefhebber, of iedereen die van bouwen houdt.

Met het voltooide model kun je genieten van een heel mooi kunstwerk van ongeveer 18 cm hoog, 12 cm breed en 13 cm diep. Het is het perfecte voorbeeld van hoe een ingewikkeld bouwproject kan resulteren in een prachtig kunstwerk dat je met trots kunt laten zien.

De LEGO sets voor volwassenen bieden bouwers een boeiende bouwervaring met een resultaat dat gezien mag worden en waar je nog lang plezier van hebt. LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. En natuurlijk is de veiligheid gegarandeerd, omdat LEGO stenen en onderdelen worden getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, deze LEGO Marvel Star-Lords helm (76251) biedt een leuke bouwuitdaging voor volwassen fans, is een indrukwekkende blikvanger voor thuis, en is het perfecte cadeau voor elke Marvel fan, LEGO liefhebber, of iedereen die van bouwen houdt. Dus, begin vandaag nog met bouwen en haal de stijl en spanning van Marvel Guardians of the Galaxy in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76205

Gargantos duel

foto van lego set76254

Het schip van Baby Rocket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.