Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Guardians of the Galaxy Hoofdkwartier 76253

Met LEGO set 76253, het Marvel Guardians of the Galaxy Hoofdkwartier, kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun eigen avonturen creëren.
Deze veelzijdige speelset bevat gereedschap, technologie en een tafel voor het plannen van missies.
Het scharnierende hoofdkwartier kan worden aangepast en is gemakkelijk mee te nemen.
Het is de ideale cadeau voor jonge Marvel-fans die op zoek zijn naar creatief speelplezier.

Waar is LEGO Guardians of the Galaxy Hoofdkwartier 76253 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
67
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76253
lego insiders punten icoon
75
punten

Het is tijd om je innerlijke superheld naar boven te halen! Met de LEGO® Marvel Guardians of the Galaxy Hoofdkwartier (set 76253) kunnen jonge avonturiers vanaf 7 jaar de actie uit de spectaculaire Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in eigen handen nemen en hun eigen epische avonturen creëren.

In dit onmisbare hoofdkwartier kunnen jij en je vrienden gereedschap, technologie en een tafel vinden waar de minifiguren van Groot en Star-Lord hun volgende missie kunnen plannen. Maar dat is niet alles, want er is nog meer plezier te beleven door de LEGO Builder app te downloaden en in een virtuele wereld te stappen met 3D-modellen om mee te spelen.

Deze veelzijdige speelset bevat alles wat je nodig hebt om je favoriete momenten uit de films na te spelen en door te gaan met het verhaal. Met de beroemde minifiguren van Groot en Star-Lord kun je onbeperkte speelmogelijkheden hebben en een heleboel avonturen beleven.

Daarnaast is het hoofdkwartier scharnierend, zodat kinderen dit kunnen aanpassen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het is de perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of elke andere gelegenheid voor jonge Marvel-fans die op zoek zijn naar veelzijdige bouw- en speelmogelijkheden.

Deze compacte speelset is slechts 6 cm hoog, 13 cm breed en 5 cm diep, waardoor het gemakkelijk is om overal mee naartoe te nemen. De intuïtieve bouwinstructies maken het samenstellen van het hoofdkwartier eenvoudig en zorgen voor een complete bouwervaring.

LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen en kinderen dus veilig kunnen spelen. Bovendien zijn LEGO onderdelen van hoge kwaliteit gegarandeerd, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn.

De LEGO® Marvel serie is ontworpen voor eindeloze fantasie-rijke bouw- en speelmogelijkheden en de Guardians of the Galaxy Hoofdkwartier is daarop geen uitzondering. Voel je de superheld waar jij altijd al van gedroomd hebt met deze geweldige speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (11-09-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set76258

Captain America bouwfiguur

foto van lego set5008315

Visual Dictionary

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.