Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het schip van Baby Rocket 76254

De LEGO set 76254, gebaseerd op het ruimteschip van Baby Rocket uit de film Guardians of the Galaxy Volume 3, is nu beschikbaar voor kinderen vanaf 8 jaar.
Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en spannende ruimtereizen beleven.
Het ruimteschip heeft een uniek ontwerp en wordt geleverd met een verstelbaar landingsgestel en 2 noppenschieters.
Daarnaast bevat de set ook een volwassen Rocket minifiguur.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen de set in 3D bekijken en hun fantasie de vrije loop laten gaan.
Deze speelset is perfect als cadeau voor Marvel fans en bouw- en speelliefhebbers.
Bestel deze set nu en laat de kinderen hun eigen Guardians of the Galaxy avonturen beleven in het grenzeloze universum van LEGO® Marvel.

Waar is LEGO Het schip van Baby Rocket 76254 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
330
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76254
lego insiders punten icoon
262
punten

Het schip van Baby Rocket uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 is nu beschikbaar als LEGO® Marvel set voor kinderen vanaf 8 jaar! Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en meegaan op avontuurlijke ruimtereizen.

Het ruimteschip heeft een uniek ontwerp en is uitgerust met een cockpit die open kan, een verstelbaar landingsgestel en 2 noppenschieters. Naast de baby Rocket figuur wordt de set geleverd met een volwassen Rocket minifiguur, voor nog meer Guardians of the Galaxy actie. Kinderen kunnen zich helemaal inleven in hun favoriete personages en zelf spannende missies bedenken in de oneindige ruimte.

De LEGO Builder app maakt deze set nog leuker en interactiever. De app biedt een creatieve wereld waar kinderen modellen in 3D kunnen bekijken en bewaren, hun bouwvoortgang kunnen bijhouden en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Deze speelset van ongeveer 7 cm hoog, 23 cm lang en 11 cm breed is perfect als cadeau-idee voor Marvel fans en voor kinderen die houden van bouwen en spelen. Vanwege de streng gecontroleerde kwaliteitsnormen van LEGO® zijn de stenen en onderdelen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten. Veiligheid staat voorop bij LEGO® en daarom worden de stenen en onderdelen getest volgens strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Alles wat nodig is om te starten met bouwen wordt meegeleverd met deze set en de intuïtieve bouwinstructies maken het bouwproces erg eenvoudig. Na het bouwen kunnen kinderen direct beginnen met spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan, terwijl ze hun eigen Guardians of the Galaxy avonturen beleven.

Leg de macht in handen van de kinderen en laat hen hun eigen avonturen beleven in het grenzeloze universum van LEGO® Marvel Het schip van Baby Rocket (76254). Bestel deze set nu en laat de fantasie van de kinderen de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (11-09-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 26.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set76060

Doctor Strange's Sanctum Sanctorum

foto van lego set76005

Spider-Man™: Daily Bugle duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.