Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het schip van de nieuwe Guardians 76255

De LEGO set 76255, Het schip van de nieuwe Guardians, is een indrukwekkende set voor Marvel-fans vanaf 10 jaar.
Het ruimteschip heeft drie schepen in één en wordt geleverd met vijf minifiguren.
Met deze set kun je fantasierijke avonturen beleven in de ruimte.
Het is ook compatibel met de LEGO Builder app voor een verbeterde bouwervaring.
Deze set is een geweldig cadeau voor superheldenfans en biedt urenlang speelplezier.
Bestel nu en dompel jezelf onder in het Marvel universum!

Waar is LEGO Het schip van de nieuwe Guardians 76255 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8209-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
1108
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76255
lego insiders punten icoon
750
punten

LEGO® Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) is de ideale set voor alle superheldenliefhebbers vanaf 10 jaar! Met deze indrukwekkende set heb je de ster uit de nieuwste Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de coolste avonturen in de ruimte met dit bouwbare ruimteschip.

Dit ruimteschip heeft maar liefst drie schepen in één! Het heeft een cockpit die open kan met ruimte voor drie minifiguren, een geheime ruimte voor nog een minifiguur, opbergruimtes voor wapens en accessoires en twee kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip. Inclusief vijf minifiguren uit de film: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock. Met deze set kun je gemakkelijk door de ruimte ‘vliegen’ en als de actie voorbij is, ziet het er geweldig uit op de standaard in elke kinderkamer.

Deze veelzijdige set geeft je talloze speelmogelijkheden. Het ruimteschip kan gemakkelijk worden opgepakt en door de ruimte worden 'gevlogen', maar als de actie voorbij is, kan het op zijn standaard worden neergezet in elke kinderkamer. Daarnaast kun je met de LEGO Builder app inzoomen en modellen in 3D draaien, sets bewaren en je voortgang bijhouden. Zo kun je nog meer uit je bouwervaring halen!

De LEGO® Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) set is een cadeau dat iedere superheldenfan zal verrassen. Geef het cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor. Met deze set kun je eindeloze fantasierijke bouw- en speelmogelijkheden beleven en de uitgebreide reeks LEGO® Marvel bouwspeelgoed is ontworpen voor onbeperkt plezier met superhelden.

Kortom, deze set is een absolute must-have voor iedereen die van Marvel houdt. Met zijn coole features en authentieke Marvel actie zorgt deze set voor urenlang speelplezier. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en bouw je eigen ruimteschip! Bestel LEGO® Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) nu en dompel jezelf onder in het Marvel universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (06-08-2024) € 83.95 (25-05-2023) € 68.84

Ook aanbevolen:

foto van lego set76200

Bro Thor's New Asgard

foto van lego set76269

Avengers toren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.