Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ant-Man bouwfiguur 76256

Bouw je eigen LEGO Marvel Ant-Man bouwfiguur (76256) met deze set van 289 onderdelen.
De volledig verstelbare figuur is 24 cm hoog en wordt geleverd met een microfiguur van The Wasp.
Gebruik de LEGO Builder app om je bouwervaring uit te breiden.
Perfect cadeau voor jonge superhelden vanaf 8 jaar.
Verzamel alle LEGO Marvel figuren en creëer je eigen team van superhelden.
Veilig en van hoge kwaliteit.
Ga op avontuur en verover de wereld van de superhelden!

Waar is LEGO Ant-Man bouwfiguur 76256 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
289
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76256
lego insiders punten icoon
262
punten

Verover de wereld van superhelden met de LEGO® Marvel Ant-Man bouwfiguur (76256)! Deze fantastische bouwset is een must-have voor jonge superhelden vanaf 8 jaar. De set bevat alles wat nodig is om de beroemde Ant-Man tot leven te brengen, inclusief een microfiguur van zijn partner The Wasp.

Met wel 289 onderdelen heeft deze bouwset alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen Ant-Man bouwfiguur te creëren. De volledig verstelbare figuur is ca. 24 cm hoog en kan in allerlei standen worden gezet. Zo kunnen kinderen de actie uit de Marvel film overal mee naar toe nemen en hun eigen avonturen verzinnen!

De Ant-Man bouwfiguur is ontworpen met authentieke details die ervoor zorgen dat hij er niet alleen fantastisch uitziet in elke kamer, maar ook perfect past bij de held in de film. Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwervaring nog verder uitbreiden. Zo kunnen ze de bouwset in 3D dreaien en inzoomen om hun bouwvoortgang te volgen en te bewaren.

Geef de LEGO Marvel Ant-Man bouwfiguur cadeau aan jonge superhelden voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Deze flexibele en draagbare figuur biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en plezier. En als er extra energie nodig is, kunnen kinderen altijd hun helden aanmoedigen met een gezonde Powersnack!

De LEGO® Marvel Ant-Man bouwfiguur is onderdeel van een reeks geweldige superhelden die kinderen kunnen verzamelen en combineren! Naast de Ant-Man figuur zijn er nog veel meer LEGO Marvel figuren om te ontdekken. Verzamel ze allemaal en stel je eigen team van superhelden samen om de wereld te redden!

Bij LEGO staat veiligheid voorop! Hun stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen. Bovendien voldoen LEGO onderdelen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn.

Haal de LEGO Marvel Ant-Man bouwfiguur vandaag nog in huis en ga op avontuur! Breng de helden uit de Marvel film tot leven en verover de wereld van de superhelden met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76269

Avengers toren

foto van lego set854006

Venom Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.