Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Captain America bouwfiguur 76258

De LEGO Marvel Captain America bouwfiguur (set 76258) is een verstelbare en gedetailleerde figuur van de beroemde supersoldaat uit het Marvel Cinematic Universe. Met beweegbare gewrichten en een aanpasbaar schild, biedt deze set eindeloos speelplezier. De LEGO Builder app zorgt voor een interactieve bouwervaring. Perfect om cadeau te doen aan jonge superhelden en ideaal om overal mee naartoe te nemen. Uitbreiding van de collectie met andere Marvel bouwfiguren is mogelijk. Deze LEGO set voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bestel nu en beleef avontuur met Captain America!

Waar is LEGO Captain America bouwfiguur 76258 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
310
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76258
lego insiders punten icoon
285
punten

Ben jij een jonge superheld van 8 jaar of ouder? Dan is deze LEGO® Marvel Captain America bouwfiguur (76258) echt iets voor jou! Met deze beroemde supersoldaat uit het Marvel Cinematic Universe haal je de spanning en avontuur van de Marvel Avengers in huis. Niet alleen is deze bouwfiguur van Captain America ca. 25 cm hoog en volledig verstelbaar, hij heeft ook nog eens authentieke details, zodat je eindeloos fantasierijk kunt spelen!

Wat deze Marvel figuur extra speciaal maakt, is dat hij op allerlei manieren kan bewegen. Met zijn beweegbare schouder-, arm-, heup- en beengewrichten kun je coole actiehoudingen creëren tijdens spannende missies. En het beroemde schild van Captain America kan worden bevestigd aan zijn handen of op zijn rug. Zo kun je hem helemaal naar jouw smaak aanpassen!

Maar het plezier houdt niet op bij het bouwen en spelen met deze fantastische bouwfiguur. Dankzij de LEGO Builder app kun je nog meer beleven! Zoom in, draai de sets in 3D en houd je voortgang bij. Zo kun je op een leuke en intuïtieve manier je bouwervaring naar een hoger niveau tillen.

Deze speelfiguur van Captain America is niet alleen geweldig om cadeau te doen aan jonge superhelden, maar ook om overal mee naartoe te nemen. Hij is namelijk ca. 25 cm hoog en dus perfect geschikt voor onderweg avonturen. Of je hem nu meeneemt naar een vriendje of vriendinnetje, op vakantie of gewoon in je tas stopt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

En laten we vooral niet vergeten dat er nog veel meer LEGO Marvel bouwfiguren zijn om te verzamelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wolverine (76257), Spider-Man (76226) en Venom (76230)? Deze bouwfiguren zijn perfect om je collectie mee uit te breiden en nog meer superheldenavonturen te beleven!

Maar maak je vooral geen zorgen over de kwaliteit en veiligheid van deze LEGO bouwfiguur. LEGO onderdelen voldoen namelijk aan strenge kwaliteitsnormen, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Daarnaast worden LEGO stenen en onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Wil jij de beroemdste supersoldaat uit het Marvel Cinematic Universe aan jouw collectie toevoegen? Bestel dan nu deze LEGO Marvel Captain America bouwfiguur (76258) en beleef eindeloos speelplezier en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76050

Crossbones’ Gifdiefstal

foto van lego set76166

Avengers torengevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.