Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het schild van Captain America 76262

De LEGO set 76262 is een gedetailleerde replica van het schild van Captain America uit het Marvel Cinematic Universe. Het bouwen van de set is een boeiende uitdaging met 3128 delen. Het voltooide model heeft een diameter van 47 cm en wordt geleverd met een standaard en naamplaatje. Daarnaast krijg je een minifiguur van Captain America met zijn eigen schild en de hamer van Thor. De set is geschikt voor Marvel fans, LEGO liefhebbers en modelbouwers. Bestel deze set vandaag nog en geniet van de geweldige bouwervaring!

Waar is LEGO Het schild van Captain America 76262 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
3128
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76262
lego insiders punten icoon
1575
punten

Ben je een grote fan van Marvel en het Marvel Cinematic Universe? Laat dan aan iedereen zien waar jouw passie ligt met de geweldige LEGO® Marvel Het schild van Captain America (76262) set! Deze set is een gedetailleerde replica van een van de meest iconische voorwerpen uit de Marvel wereld. Het bouwen van dit model is niet alleen de moeite waard, maar levert ook nog eens een fantastisch resultaat op.

Het schild van Captain America is een symbool van goed tegen kwaad en staat 47 cm in diameter. Het indrukwekkende model wordt geleverd met een standaard en een naamplaatje, zodat je het kunt bewonderen waar je maar wilt. Daarnaast krijg je ook een minifiguur van Captain America, compleet met zijn eigen schild en de legendarische hamer van Thor, Mjölnir. Zo kun je jouw favoriete Marvel held helemaal tot leven brengen!

Het bouwen van de set is een boeiende uitdaging waar je helemaal in op kunt gaan. Met 3128 delen kun je stap voor stap een stukje stripgeschiedenis tot leven brengen. Deze set is niet alleen leuk voor volwassen Marvel fans, maar ook voor liefhebbers van LEGO® en modelbouwers. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die dol is op het Marvel universum.

Nadat je de set hebt gebouwd, kun je trots zijn op het prachtige resultaat dat gezien mag worden. Het voltooide model heeft een diameter van maar liefst 47 cm. En om het bouwproces nog gemakkelijker te maken, is er een digitale versie van de bouwinstructies te vinden in de LEGO Builder app. Zo kun je altijd en overal de instructies raadplegen.

De LEGO Builder app biedt een complete bouwervaring met handige digitale functies. Je kunt inzoomen en de modellen in 3D draaien, je voortgang bijhouden en zelfs je sets opslaan. Het is de perfecte aanvulling op het bouwproces en maakt het nog leuker om met LEGO te bouwen.

Met het assortiment LEGO sets voor volwassenen kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het bouwen van deze sets biedt een boeiende ervaring waar je nog lang plezier van zult hebben. En natuurlijk kun je erop vertrouwen dat de LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze zijn consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Alle stenen en onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor jou en je omgeving.

Kortom, LEGO® Marvel Het schild van Captain America (76262) is de ultieme bouwset voor volwassen Marvel fans, LEGO liefhebbers en modelbouwers. Breng jouw passie voor het Marvel Cinematic Universe tot leven met dit gedetailleerde en authentieke model. Bestel de set vandaag nog en geniet van de geweldige bouwervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76091

Mighty Micros: Thor vs. Loki

foto van lego set76167

Iron Man Wapenkamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.