Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man Hulkbuster vs. Thanos 76263

De LEGO set 76263, Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos, stelt kinderen vanaf 4 jaar in staat om de spannende avonturen uit de film Avengers: Infinity War na te spelen. De set bevat bouwbare figuren van Iron Man en Thanos, en biedt urenlang speelplezier. Startstenen en een bouw- en speelgids maken de set makkelijk te gebruiken, terwijl het bouwen en spelen met LEGO de motoriek en cognitieve vaardigheden van kinderen stimuleert. Deze educatieve set is ook geschikt voor volwassenen om samen met hun kinderen te genieten van het bouwplezier.

Waar is LEGO Iron Man Hulkbuster vs. Thanos 76263 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
66
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76263
lego insiders punten icoon
202
punten

Wil jij de heldhaftige avonturen uit de Marvel Studios film Avengers: Infinity War herbeleven? Met LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos (76263) kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen superheldenactie creëren.

Deze spannende bouwset bevat beroemde personages en geweldige technologieën in een kleurrijke en bouwbare speelset. Maak kennis met Iron Man en zijn stoere mecha, de Hulkbuster, en de angstaanjagende superschurk Thanos met zijn vliegtuig. De Hulkbuster mecha is volledig verstelbaar en biedt ruimte voor de coole Iron Man minifiguur. Het vliegtuig van Thanos heeft een schijfschieter en een zitplaats voor zijn minifiguur.

Met LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos kunnen kinderen snel beginnen met spelen, omdat elk zakje de onderdelen bevat voor een specifiek model en personage. En als extraatje krijgen ze een kleurrijk stripverhaal dat als bouw- en speelgids dient. Bovendien maken 2 startstenen met mechapoten het bouwen nog eenvoudiger. Voor een beetje digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, de sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de leuke en intuïtieve LEGO Builder app.

Maar LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos is niet alleen leuk voor kinderen. Deze 4+ set is ook een geweldige manier voor volwassenen om samen met hun kinderen van het bouwplezier te genieten. Beginnende bouwers kunnen met behulp van de startsteen meteen aan de slag en zich samen met hun ouders verliezen in de spannende wereld van Marvel superhelden.

Deze speelset is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het bouwen van de Hulkbuster, het vliegtuig van Thanos en het volgen van de bouwinstructies helpt kinderen bij het ontwikkelen en versterken van belangrijke vaardigheden, zoals fijne motoriek, probleemoplossend denken en concentratie.

Met de LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos set kunnen kinderen hun modellen overal mee naartoe nemen. De Hulkbuster is ongeveer 11 cm hoog en het vliegtuig van Thanos is ongeveer 9 cm breed, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgepakt en meegenomen op avontuur, waar dan ook.

LEGO® 4+ sets zoals deze stimuleren de fantasie en creativiteit van kinderen, terwijl ze hen ook laten kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Het bouwen en spelen met LEGO® bevordert niet alleen de creativiteit, maar ook de cognitieve en sociale vaardigheden van kinderen.

En wees gerust, de kwaliteit van LEGO® onderdelen is gegarandeerd. Ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bovendien worden LEGO® onderdelen grondig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en hun fantasie de vrije loop laten.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Marvel superhelden en verzamel alle 4+ sets om je eigen heldhaftige avonturen te beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76126

Avengers Ultieme Quinjet

foto van lego set76260

Black Widow & Captain America motoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.