Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers adventkalender 76267

De LEGO® Marvel adventkalender (76267) is perfect voor Marvel fans van 7 jaar en ouder. Met 24 verrassingen geïnspireerd op Marvel Avengers, waaronder 7 minifiguren en minimodellen van bekende scènes uit het Marvel Cinematic Universe, biedt deze kalender eindeloos speelplezier en avontuur. Combineer de modellen met andere LEGO® sets en bouw je eigen Marvel universum. Bestel snel, want de voorraad is beperkt!

Waar is LEGO Avengers adventkalender 76267 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
243
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76267
lego insiders punten icoon
199
punten

Ben jij een Marvel fan van 7 jaar of ouder? Dan is de LEGO® Marvel adventkalender (76267) echt iets voor jou! Begin de feestdagen op een bijzondere manier en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige adventkalender. Achter elk van de 24 vakjes vind je een verrassing die is geïnspireerd op de Marvel Avengers. Zo wordt het wachten op kerst extra leuk!

Wat zit er allemaal in deze gave adventkalender? Je kunt maar liefst 7 minifiguren verzamelen, namelijk Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider-Man, Wong, Iron Man en Black Widow. Daarnaast zijn er ook nog minimodellen en accessoires die je vast zult herkennen uit het Marvel Cinematic Universe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mini Quinjet en de Hydra Train? Hoe meer cadeautjes je verzamelt, hoe meer avonturen je kunt beleven!

De LEGO® Marvel adventkalender (76267) is niet zomaar een kalender met 24 cadeautjes. Het is een complete beleving waarbij je telkens weer nieuwe avonturen kunt bedenken en naspelen. Bouw de minimodellen en combineer ze met andere LEGO® sets uit het Marvel universum. Zo kun je je favoriete scènes uit de films tot leven brengen en zelf de held uithangen!

Deze adventkalender is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt maandenlang speelplezier. De cadeautjes zijn perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen, maar ook daarna zul je er veel plezier aan beleven. De LEGO® Marvel adventkalender (76267) is namelijk eenvoudig te combineren met andere LEGO® sets uit het uitgebreide assortiment. Zo kun je telkens weer nieuwe creaties maken en je eigen Marvel universum bouwen!

Natuurlijk kun je bij LEGO® altijd rekenen op de beste kwaliteit. Alle onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en makkelijk in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat bij LEGO® altijd voorop. Alle stenen en onderdelen worden uitvoerig getest, zodat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij met een gerust hart spelen en je creativiteit de vrije loop laten!

Wacht niet langer en bestel nu de LEGO® Marvel adventkalender (76267). Deze kalender zorgt voor eindeloos speelplezier, avontuur en spanning tijdens de feestdagen. Verzamel alle cadeautjes, bouw de modellen en creëer je eigen Marvel universum. Maar wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Met de LEGO® Marvel adventkalender (76267) haal jij de magie van het Marvel Cinematic Universe in huis. Verras een Marvel fan van 7 jaar of ouder met deze geweldige kalender en geniet van de feestdagen vol avontuur en superheldenactie! Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijke kerst met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76192

Avengers: Endgame Final Battle

foto van lego set76256

Ant-Man bouwfiguur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.