Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avengers toren 76269

Bouw en bewonder de LEGO Marvel Avengers Toren (76269), een spectaculair en opvallend bouw- en displayproject voor volwassen fans. Deze set bevat 5201 bouwstenen en 31 bekende personages uit het Avengers Universum. Geniet van het gedetailleerde interieur, de verwijzingen naar de films en de spannende actiescènes. Gebruik de LEGO Builder app voor digitale bouwinstructies en ervaar het plezier en de voldoening van het bouwproces. Bestel deze indrukwekkende LEGO set nu en creëer je eigen epische Avengers avonturen.

Waar is LEGO Avengers toren 76269 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
5201
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
31
lego set nummer icoon
76269
lego insiders punten icoon
3750
punten

Bouw het meest spectaculaire en opvallende gebouw in het Avengers Universum na met de LEGO® Marvel Avengers Toren (76269). Dit fantastische bouw- en displayproject is speciaal ontworpen voor volwassen fans en zit boordevol memorabele scènes en geliefde personages.

Beleef grootschalige Marvel Avengers avonturen
Dit model bestaat uit maar liefst 5201 bouwstenen en is ongeveer 90 cm hoog. Het zit tot de nok toe gevuld met herkenbare scènes uit het Marvel Cinematic Universe en een geweldige selectie van populaire personages. Een kant van het gebouw en het dak zijn afneembaar, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot het gedetailleerde interieur. Hier vind je vele verwijzingen naar de films in de vorm van accessoires en details. Een Leviathan, Quinjet en 2 Chitauri strijdwagens staan klaar voor de ultieme strijd. Bovendien kun je de handige LEGO Builder app gebruiken voor digitale bouwinstructies, en krijg je een gedrukt boekje bij de set.

Ga helemaal op in het bouwproces
LEGO sets voor volwassenen staan garant voor een meeslepende bouwervaring en een gevoel van voldoening dat nog lang aanhoudt, zelfs nadat het bouwwerk voltooid is. Met de LEGO® Marvel Avengers Toren (76269) kun je helemaal opgaan in het bouwproces en genieten van de prachtige resultaten.

Belangrijkste kenmerken:
- Monumentaal model voor volwassenen: Je haalt de sfeer, stijl en grootsheid van het meest opvallende gebouw in het Avengers Universum naar je eigen huis met de LEGO® Marvel Avengers Toren (76269).
- Beroemde personages: De set bevat maar liefst 31 bekende figuren, waaronder Iron Man, Wong, Captain America, Thor, Ant-Man, Black Widow, Nick Fury, Hulk, War Machine, Vision, Hawkeye, Wanda Maximoff en The Wasp. Hiermee kun je je eigen epische Avengers avonturen beleven.
- Actie op elke verdieping: Beleef bekende scènes, zoals het onderzoek naar Loki's scepter in het laboratorium, de strijd van Captain America tegen zijn kwaadaardige alter ego op de glazen loopbruggen en de spannende lancering van de Quinjet vanuit de hangar.
- Authentieke accessoires: Als fan word je beloond met vele accessoires die verwijzen naar iconische momenten uit de films, zoals de Tesseract, de hamer van Thor en een gevallen pieper om Captain Marvel te waarschuwen.
- Geweldig cadeau voor volwassenen: Ervaren modelbouwers en fans van superheldenfilms zullen genieten van dit boeiende bouw- en displayproject. Geef het cadeau aan jezelf of aan een andere LEGO liefhebber.
- Afmetingen: Het voltooide model is ongeveer 90 cm hoog, 34 cm breed en 25 cm diep. Eén kant van het gebouw en het dak zijn afneembaar, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot het gedetailleerde interieur.
- Gebruik je mobiele apparaat: Bij de set zit een gedrukt instructieboekje, maar voor extra gemak kun je ook de digitale versie van de bouwinstructies vinden in de LEGO® Builder app.
- Ontspanning en voldoening: LEGO® sets voor volwassenen bieden een ontspannende en boeiende bouwervaring, met een resultaat dat gezien mag worden en waar je nog lang plezier van zult hebben.
- Kwaliteit gegarandeerd: LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn.
- Veiligheid voorop: Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest op veiligheid en voldoen aan strikte wereldwijde normen.

Met de LEGO® Marvel Avengers Toren (76269) haal je de Avengers wereld naar huis en kun je op een speelse manier bouwen aan je eigen avonturen met de beroemde superhelden. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze indrukwekkende LEGO set. Bestel hem nu en maak je klaar voor een geweldig bouw- en displayproject!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76004

Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging

foto van lego set76131

Strijd bij de basis van de Avengers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.