Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock 76275

Maak je klaar voor een epische strijd tussen Spider-Man en Doc Ock met de LEGO Marvel Motorachtervolging set (76275). De set bevat minifiguren van Spider-Man en Doc Ock, met een Spider-Man motorfiets en diverse accessoires. Kinderen kunnen spannende avonturen beleven en hun fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen ontwikkelen. Bestel nu en maak je LEGO Marvel collectie compleet!

Waar is LEGO Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock 76275 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
77
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76275
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak je klaar voor een epische strijd tussen goed en kwaad met de LEGO® Marvel Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock (76275) set! Deze te gekke set bestaat uit een Venom versie van een schurk en Spider-Man met een stoere motorfiets. Ideaal voor alle superheldenfans vanaf 6 jaar.



Deze unieke set bevat de minifiguren van LEGO Doc Ock en Spider-Man. Doc Ock is uitgerust met maar liefst 4 lange, flexibele tentakels en heeft de kenmerkende markeringen van Venom overgenomen. Hierdoor is hij nog gemener en lafhartiger geworden. De minifiguren kunnen worden vastgemaakt aan andere elementen, zoals een straatlantaarn, dynamiet en een vuilnisbak. En wist je dat er zelfs een fles, vis, bot en bananenschil in de vuilnisbak verstopt zitten? Hoe cool is dat!



Met de Spider-Man motorfiets en de noppen- en webschieters kunnen kinderen de spannendste avonturen beleven. Het wordt een razendsnelle achtervolging waarbij Spider-Man en Doc Ock het tegen elkaar opnemen. Wie zal er winnen? Dat bepaal jij!



Maar dat is nog niet alles. Met de LEGO Builder app kunnen bouwers hun creativiteit naar een hoger niveau tillen. Ze kunnen inzoomen op de modellen, ze draaien in 3D en hun voortgang bijhouden. Een leuke en intuïtieve manier om nog meer plezier te beleven aan het bouwproces. Zo worden ze zelf een echte LEGO Master Builder!



De LEGO® Marvel Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock (76275) set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Bouwen met LEGO stimuleert namelijk de fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Het is een educatieve en speelse manier om te leren en te groeien.



Ben jij klaar voor een avontuurlijke strijd tussen Spider-Man en Doc Ock? Haal dan nu de LEGO® Marvel Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock (76275) set in huis en beleef eindeloos speelplezier! Verzamel alle LEGO Marvel sets en maak je collectie compleet. Wie weet wat voor spannende avonturen je nog meer kunt beleven met jouw favoriete superhelden en schurken.



Dus waar wacht je nog op? Bestel nu snel jouw LEGO set nummer 76275 en laat de strijd beginnen!

Laatste update: 2024-01-11 22:38:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76007

Iron Man™: Malibu landhuis aanval

foto van lego set854006

Venom Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.