Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rockets Warbird vs. Ronan 76278

Pilot the Rockets Warbird vs. Ronan set and recreate the Battle of Xandar from Guardians of the Galaxy. This LEGO Marvel set includes a spaceship with spring-loaded shooters and 2 minifigures. Use the LEGO Builder app for more fun and creativity. Perfect for film lovers and adult collectors. Let your imagination take flight and make the universe your own!

Waar is LEGO Rockets Warbird vs. Ronan 76278 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
290
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76278
lego insiders punten icoon
247
punten

Hey daar, jonge superheld! Ben jij klaar om de Slag om Xandar uit Guardians of the Galaxy na te spelen? Met de geweldige bouwset Rockets Warbird vs. Ronan (76278) van LEGO® Marvel kan jij het universum doorkruisen en je eigen avonturen beleven!



Dit cadeau is echt een must-have voor alle filmliefhebbers en fans van stoere vliegtuigen en superhelden. Het ruimteschip is speciaal ontworpen uit de Marvel Studios Guardians of the Galaxy reeks en heeft een coole cockpit waar een minifiguur in kan plaatsnemen. Maar dat is nog niet alles! Het schip is ook uitgerust met 2 schieters met veermechanisme bovenop en een 6-noppenschieter onder elke vleugel. Zo ben jij helemaal klaar voor de strijd! De set bevat bovendien 2 minifiguren: Rocket met zijn blaster en Ronan the Accuser met zijn cape en krachtige Cosmi-Rod hamer. Wie zal de overwinning behalen?



Maar wacht, er is meer! Om het nog leuker te maken, kan jij met behulp van de handige LEGO Builder app digitaal genieten van extra plezier. Zoom in op de modellen, draai ze rond in 3D en houd je voortgang bij. Het is net alsof je in je eigen tekenfilm bent beland!



Als jonge avonturier kan jij je fantasie de vrije loop laten met deze LEGO set. Bouw je eigen wereld en bedenk spannende verhalen terwijl je door het heelal vliegt. En wie weet waar je allemaal terecht komt? Misschien ontmoet je wel andere coole superhelden onderweg, of moet je het opnemen tegen schurken die het universum willen overnemen. Met de Rockets Warbird vs. Ronan set kan alles!



Nu vraag je je vast af waarom deze set ook interessant is voor volwassenen. Wel, naast het feit dat volwassenen stiekem ook graag spelen, is deze bouwset een echt hebbeding voor verzamelaars en fans van Marvel. Het is een uniek stuk dat niet mag ontbreken in hun collectie. Daarnaast biedt het bouwen van LEGO sets een ontspannende en creatieve activiteit voor volwassenen, waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het is een geweldige manier om even terug kind te zijn en tegelijkertijd een cool pronkstuk toe te voegen aan hun interieur.



Dus waar wacht je nog op? Haal de Rockets Warbird vs. Ronan bouwset vandaag nog in huis en laat je fantasie de ruimte in vliegen! Wie zal de slag om Xandar winnen? De keuze is aan jou!

Laatste update: 2024-01-11 22:03:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71311

Kopaka en Melum - Verenigingsset

foto van lego set30548

Bouw je eigen vogels - Zoals jij wilt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.