Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man racewagen en Venom Green Goblin 76279

De LEGO set 76279 bevat de Spider-Man racewagen en Venom Green Goblin, perfect voor fans van superhelden en Marvel minifiguren. Met noppenschieters, pompoenbommen en webblasters zorgen deze voertuigen voor razendsnelle avonturen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt urenlang speelplezier. Bovendien kunnen de modellen in 3D bekeken worden met behulp van de LEGO Builder app. Als toevoeging aan je LEGO verzameling zijn de details van deze set prachtig uitgewerkt. Met duidelijke instructies is de set eenvoudig in elkaar te zetten. Haal nu de wereld van Marvel in huis met deze must-have LEGO set voor alle fans.

Waar is LEGO Spider-Man racewagen en Venom Green Goblin 76279 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
227
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76279
lego insiders punten icoon
227
punten

Ben jij een fan van superhelden, Marvel minifiguren en coole voertuigen? Dan is deze LEGO set echt iets voor jou! Maak kennis met de Spider-Man racewagen en Venom Green Goblin (76279). Een geweldig speelgoedcadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar.



In deze set beleef je razendsnelle avonturen met Spider-Man, Ghost-Spider en Venom Green Goblin. Spider-Mans auto is uitgerust met 2 noppenschieters aan de voorkant. Het zweefvliegtuigje van Green Goblin heeft niet alleen 2 noppenschieters, maar ook pompoenbommen om de vijand mee te bestoken. Ghost-Spider maakt gebruik van 2 webblasters terwijl ze haar stunts uithaalt op haar skateboard. Spider-Man slingert aan een flexibel 'webtouw' en vangt schurken met behulp van een groot, buigbaar web. En alsof dat nog niet genoeg is, is de auto voorzien van afneembare delen en groot genoeg voor 2 minifiguren én een skateboard.



Dit LEGO bouwpakket zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar biedt ook de mogelijkheid om de modellen in 3D te bekijken en je voortgang bij te houden met behulp van de leuke en intuïtieve LEGO Builder app. Zo kun je nog beter inzoomen op de details en kun je de modellen helemaal naar jouw wens draaien.



Met deze set haal je niet alleen de bekende helden in huis, maar ook een stukje Marvel magie. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spectaculaire avonturen voor Spider-Man, Ghost-Spider en Venom Green Goblin. Help Spider-Man om de stad te redden van de kwaadaardige plannen van Green Goblin en laat Ghost-Spider haar vaardigheden op het skateboard tonen terwijl ze schiet met haar webblasters. De mogelijkheden zijn eindeloos!



En als je even genoeg hebt van het bouwen en spelen, kun je ook genieten van de prachtige details van deze LEGO set. Marvel minifiguren zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en de voertuigen zijn levensecht nagemaakt. Dit maakt deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige toevoeging aan je LEGO verzameling.



Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set is geschikt voor iedereen. Met de duidelijke instructies kun je eenvoudig de Spider-Man racewagen, het zweefvliegtuigje van Green Goblin en het skateboard van Ghost-Spider in elkaar zetten. En als je eenmaal klaar bent, begint het echte speelplezier pas echt!



Koop deze LEGO set nu en laat je meevoeren in de wereld van Marvel. Race door de straten met Spider-Man, schiet pompoenbommen af met het zweefvliegtuigje van Green Goblin en skate als een echte pro met Ghost-Spider. De Spider-Man racewagen en Venom Green Goblin (76279) is een must-have voor alle LEGO en Marvel fans.

Laatste update: 2024-01-11 22:08:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76208

Het Geitenschip

foto van lego set76167

Iron Man Wapenkamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.