Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man vs. Sandman: Eindstrijd 76280

De LEGO set 76280, geïnspireerd op Spider-Man: No Way Home, bevat 3 schurken en biedt eindeloos speelplezier. Met deze set kunnen kinderen Sandman besturen en Spider-Man vangen met zijn flexibele 'webtouw'. Combineer deze set met de Spider-Man eindstrijd set voor nog meer avontuur. Creëer je eigen fantasiewereld en beleef spannende gevechten. Deze set is ook een prachtig verzamelobject en een perfect cadeau voor jong en oud. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Spider-Man vs. Sandman: Eindstrijd 76280 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
347
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76280
lego insiders punten icoon
247
punten

Ben jij op zoek naar een supergaaf cadeau voor een jonge held? Dan is de LEGO® Spider-Man vs. Sandman: Eindstrijd (setnummer 76280) echt iets voor jou! Deze gave LEGO set is geïnspireerd op de spannende confrontatie uit de film Spider-Man: No Way Home van Marvel Studios en is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar. Maar ook volwassenen kunnen hier urenlang speelplezier aan beleven!



Deze veelzijdige LEGO Marvel Spider-Man set bevat maar liefst 3 schurken: Sandman, Electro en Lizard! En het is de allereerste LEGO Marvel set waarin je een minifiguur van Lizard kunt vinden. Hoe cool is dat?! Met deze set zijn de speelmogelijkheden eindeloos. Kinderen kunnen Sandman in allerlei posities draaien en zijn enorme handen laten gebruiken om Spider-Man te grijpen terwijl hij aan zijn flexibele 'webtouw' zwaait. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je deze set ook nog eens combineren met de Spider-Man eindstrijd set (76261, apart verkrijgbaar) voor nog meer avontuur en speelplezier. Echte fans kunnen zelfs inzoomen, de modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met behulp van de superleuke en intuïtieve LEGO Builder app. Zo kun je jouw bouwwerk steeds verder perfectioneren en de ultieme Spider-Man eindstrijd beleven!



Deze LEGO set biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar stimuleert ook de verbeelding en creativiteit van kinderen én volwassenen. Met LEGO kunnen jong en oud hun eigen fantasiewereld creëren en de meest spannende avonturen beleven. Of je nu een fan bent van Spider-Man, Marvel of gewoonweg dol bent op bouwen en spelen, deze LEGO set is echt een must-have voor jouw collectie!



Maar dat is nog niet alles! Deze Spider-Man vs. Sandman set is niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook om naar te kijken. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van LEGO stenen en de gedetailleerde minifiguren zijn de modellen levensecht en lijken ze zo uit de film te komen. Dit maakt deze set niet alleen een fantastisch speelgoed, maar ook een prachtig verzamelobject. Zet de modellen op een mooi plekje in je kamer en laat iedereen zien dat jij een echte Spider-Man fan bent!



Heb jij al een idee hoe jij de spannende confrontatie tussen Spider-Man en Sandman wilt laten verlopen? Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spectaculaire gevechten en avonturen. Verzamel al je andere superhelden, schurken en LEGO bouwsets erbij en creëer je eigen superheldenwereld. Ga de strijd aan met Electro en Lizard, red de stad van de ondergang en beleef samen met Spider-Man de meest geweldige avonturen!



Deze LEGO set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook om cadeau te geven. Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of gewoonweg een verrassing? Dan is deze Spider-Man vs. Sandman set absoluut een schot in de roos. Jong en oud zullen verrukt zijn en urenlang speelplezier beleven met deze geweldige LEGO set. Laat het kind in jezelf naar boven komen en geniet samen met Spider-Man van de meest spectaculaire avonturen!



Wacht niet langer en voeg deze LEGO Spider-Man vs. Sandman: Eindstrijd set toe aan jouw collectie. Bestel nu en beleef de spannendste avonturen met jouw favoriete superhelden en schurken. Ben jij klaar voor de ultieme Spider-Man eindstrijd? Laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2024-01-11 22:06:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76067

Tankwagen tegenslag

foto van lego set76148

Spider-Man vs. Doc Ock

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.