Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO X-Men X-Jet 76281

Bereid je voor om de lucht in te stijgen met de LEGO Marvel X-Men X-Jet (76281). Deze bouwset bevat een modelvliegtuig met 4 minifiguren, noppenschieters en een afneembare opbergdoos. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker. Beleef epische gevechten tussen superhelden en schurken in de wereld van de X-Men. Deze bouwset is een complete ervaring en mag niet ontbreken in jouw collectie van LEGO Marvel sets. Bouw, speel en laat je verbeelding de vrije loop!

Waar is LEGO X-Men X-Jet 76281 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
359
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76281
lego insiders punten icoon
552
punten

Bereid je voor om de lucht in te stijgen met de LEGO® Marvel X-Men X-Jet (76281), het ultieme vliegtuig voor fans van LEGO Marvel bouwspeelgoed en de spannende tv-serie X-Men '97 van Marvel Studios. Ben jij op zoek naar een te gek cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar? Dan is de X-Men X-Jet het perfecte speelgoed dat zij nodig hebben!



Met deze spectaculaire bouwset van een modelvliegtuig ga je spannende avonturen in de lucht beleven met de minifiguren van Cyclops, Rogue, Magneto en Wolverine. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest fantastische scenario's met dit actiespeelgoed. De X-Jet beschikt over een dubbele cockpit waar maar liefst 4 minifiguren in passen. Aan beide kanten van het vliegtuig vind je noppenschieters, klaar om vijanden te verslaan. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook schieters met veermechanisme onder de vleugels. Zorg ervoor dat je genoeg reservenoppen en Wolverine's lange klauwen bij je hebt en berg ze op in de handige afneembare opbergdozen. Zo ben je altijd voorbereid op elk gevecht dat op je pad komt!



Als kers op de taart kun je ook nog eens gebruik maken van de super toffe LEGO Builder app. Zoom in op de details van het vliegtuig, draai het model in 3D en hou je voortgang bij tijdens het bouwen. Met de app wordt het bouwproces nóg leuker en kun je je creativiteit de vrije loop laten. Stel je voor dat jij de piloot bent van de X-Jet en verzin de meest spectaculaire vluchten. Kortom, een echt feest voor jong en oud!



Vliegen met de X-Jet is slechts het begin van de avonturen die je kunt beleven. Met de LEGO Marvel X-Men X-Jet kun je de gevechten tussen superhelden en schurken van dichtbij meemaken. Neem Cyclops, een van de meest geliefde X-Men personages, met zijn krachtige oogstraal. Maar pas op voor de gemene Magneto, de genadeloze vijand van de X-Men. Rogue, met haar vliegkrachten, zal je trakteren op spectaculaire luchtstunts. En dan hebben we nog Wolverine, met zijn iconische klauwen. Hij is niet bang voor wat bloedvergieten en zal zonder twijfel elke vijand verslaan die op zijn pad komt!



De X-Men X-Jet zit boordevol actie en is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die gek zijn op LEGO en de spannende wereld van Marvel. Bouw het vliegtuig samen met je vrienden en creëer epische gevechten tussen superhelden en schurken. Met de vele beweegbare onderdelen kun je de X-Jet aanpassen naar jouw wensen en hem klaarmaken voor het ultieme gevecht. Pas de noppenschieters aan en bedenk strategieën om je tegenstanders te slim af te zijn. Met de X-Men X-Jet ben jij de held van je eigen avontuur!



De LEGO Marvel X-Men X-Jet (76281) is niet zomaar een bouwset, het is een complete ervaring. Waar je ook bent, deze bouwset neemt je mee naar de spannende wereld van de X-Men. Combineer dit speelgoed met je andere LEGO Marvel sets en creëer een hele collectie vol met je favoriete superhelden. Verzamel al je vrienden en beleef de meest fantastische avonturen. Of je nu een fan bent van de tv-serie X-Men '97 of gewoon dol bent op LEGO, deze bouwset mag niet ontbreken in jouw collectie!



Maak je klaar voor een nieuw avontuur en bestuur de X-Men X-Jet. Ontdek de kracht van de X-Men en sta zij aan zij met je favoriete superhelden. Met LEGO Marvel bouwspeelgoed kunnen de mogelijkheden eindeloos zijn. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de wereld van de X-Men en laat je verbeelding de vrije loop. Bouw, speel en beleef de meest epische gevechten met de LEGO Marvel X-Men X-Jet!

Laatste update: 2024-01-11 22:03:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76041

De inname van het Hydra fort

foto van lego set76084

De definitieve strijd om Asgaard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.