Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rocket en Baby Groot 76282

Maak indruk op Marvel-fans met LEGO Marvel Rocket en Baby Groot (set 76282). Deze bouwset stelt kinderen vanaf 10 jaar in staat om hun eigen verstelbare superheldenfiguren te maken. Met bijna alle ledematen verstelbaar, kunnen spelers Rocket in coole poses plaatsen. De set bevat ook Baby Groot, waardoor deze extra speciaal is. Met de LEGO Builder app kunnen bouwers hun modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden. Bestel nu en beleef eindeloos bouw- en speelplezier in het Marvel-universum.

Waar is LEGO Rocket en Baby Groot 76282 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
566
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76282
lego insiders punten icoon
390
punten

Trek de aandacht van alle Marvel-fans met LEGO® Marvel Rocket en Baby Groot (setnummer 76282). Dit fantastische bouwproject is ideaal voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar en geeft je de kans om je eigen verstelbare superheldenfiguren te maken. Met een hoogte van ongeveer 22 cm is deze set een absolute must-have voor elke bouwliefhebber en Marvel-fan!

Deze bouwbare versie van Rocket is niet zomaar een speelgoedfiguur. Hij is een levensechte representatie van het bekende personage uit de populaire Guardians of the Galaxy-films van Marvel Studios. Met zijn stoere houding en liefde voor wapens, straalt Rocket een rebels karakter uit. Met deze set kun je al zijn wilde avonturen herbeleven en spannende nieuwe verhalen bedenken.

Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat bijna alle ledematen van Rocket verstelbaar zijn. Dit geeft je eindeloos veel mogelijkheden om hem in de meest coole poses neer te zetten. Hij kan zijn schieter met veermechanisme en blaster stevig in zijn handen vasthouden, klaar om de strijd aan te gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Rocket ook zijn trouwe metgezel, Baby Groot, op zijn schouder zitten. Deze schattige kleine sidekick maakt deze set nog specialer!

Voor jonge superhelden die van bouwen en spelen houden, is dit de ultieme set. Met LEGO Marvel Rocket en Baby Groot kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen Marvel-avonturen creëren. Of het nu gaat om het verslaan van slechteriken, het redden van de wereld of gewoon een spannende reddingsmissie, met deze set zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maar dat is niet alles! LEGO begrijpt dat bouwen niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een digitale. Daarom hebben ze de LEGO Builder app ontwikkeld, waarmee je nog meer plezier uit je bouwervaring kunt halen. Met deze intuïtieve app kunnen bouwers inzoomen op de details van hun modellen, ze in 3D draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Het is de perfecte tool om je creatieve geest te stimuleren en je bouwvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Ben jij klaar om je eigen Marvel-avonturen te beleven? De LEGO Marvel Rocket en Baby Groot set is nu beschikbaar en wacht op jouw bouwvaardigheden. Verzamel al je vrienden en familieleden en begin samen aan dit epische bouwproject. Of je nu een doorgewinterde LEGO-liefhebber bent of net begint met bouwen, deze set biedt voor iedereen een geweldige bouwervaring.

Dus waar wacht je nog op? Haal LEGO Marvel Rocket en Baby Groot in huis en geef jezelf de kans om een deel uit te maken van het Marvel-universum. Met deze set kun je de meest spannende momenten uit de Guardians of the Galaxy-films herbeleven en je eigen heldhaftige avonturen beleven. Ben jij klaar om je bouwspeelgoed naar een hoger niveau te tillen en je eigen Marvel-superhelden te creëren? Bestel nu de LEGO Marvel Rocket en Baby Groot set en maak je klaar voor eindeloos bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:14:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76154

LEGO® Marvel Sluwe hinderlaag!

foto van lego set76088

Thor vs. Hulk: arenagevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.