Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Green Goblin Construction Figure 76284

Stap in de wereld van Marvel met de LEGO Marvel Green Goblin Bouwfiguur (76284). Deze set bevat Green Goblin met beweegbare delen, pompoenbommen en glider. Combineer met andere Marvel sets voor meer plezier. Beleef eindeloos speelplezier en fan van alle leeftijden zullen genieten van deze set. Bouw je eigen Marvel universum!

Waar is LEGO Green Goblin Construction Figure 76284 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
471
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76284
lego insiders punten icoon
227
punten


Stap in de wereld van Marvel met de fantastische LEGO® Marvel Green Goblin Bouwfiguur (76284) - de ultieme Spider-Man schurkenset voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat je fantasie de vrije loop en bouw, speel en show deze verzamelbare Marvel slechterik figuur. Met beweegbare schouders, armen, heupen en benen kunnen kinderen stoere actieposes creëren terwijl ze spannende missies aangaan.




De gedetailleerde Green Goblin wordt geleverd met 2 pompoenbommen en zijn beroemde glider. De bommen passen in de hand van het personage en in de opbergruimte aan de achterkant van de glider. Ideaal voor zelfstandig rollenspel. Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets in 3D roteren en hun voortgang bijhouden met de leuke en intuïtieve LEGO Builder app.




Verzamel alle LEGO Marvel bouwfiguren (76284) en creëer je eigen Marvel universum vol avontuur en actie. De Green Goblin is perfect te combineren met andere Marvel sets voor nog meer speelplezier. Ga de strijd aan met Spider-Man en zijn bondgenoten, of bedenk je eigen verhaal vol spanning en sensatie. Met deze LEGO set kunnen kinderen en volwassenen zich urenlang vermaken met fantasierijk spel en creatieve bouwprojecten.




Laat je verbeelding de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO Marvel Green Goblin Bouwfiguur (76284). Bouw, speel en display deze geweldige set en beleef de spanning van de Marvel films telkens opnieuw. De perfecte toevoeging aan elke LEGO collectie en een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en bouw je eigen Avengers team van LEGO bouwfiguren!

Laatste update: 2024-03-01 15:53:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.