Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Mans masker 76285

Het LEGO Marvel Spider-Man's masker (76285) is een verzamelobject voor volwassen fans van Spider-Man. Met 487 onderdelen en een hoogte van 19 cm is dit bouwmodel een uitdagend project. Het wordt geleverd met een stevige standaard en een naamplaatje. De bijbehorende LEGO Builder app maakt het bouwproces nog leuker en gemakkelijker. Laat jouw liefde voor Spider-Man zien met dit gedetailleerde en indrukwekkende displaymodel.

Waar is LEGO Spider-Mans masker 76285 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
487
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76285
lego insiders punten icoon
525
punten

Ben jij een enorme fan van Spider-Man en wil je aan iedereen laten zien dat jij dé ultieme fan bent? Dan is LEGO® Marvel Spider-Man's masker (76285) echt iets voor jou! Met deze gave bouwset kun jij je passie voor Spider-Man op een unieke en speelse manier tentoonstellen. Dit verzamelmodel is tot in het kleinste detail ontworpen en laat de stijl van deze beroemde superheld perfect tot uiting komen.

Met maar liefst 487 onderdelen is dit bouwmodel een uitdagend project waar je je creativiteit in kwijt kunt. Het eindresultaat is een indrukwekkend masker van Spider-Man, dat maar liefst 19 cm hoog is! Om ervoor te zorgen dat jouw masker altijd goed blijft staan, wordt deze geleverd op een stevige standaard met een naamplaatje. Zo kun je jouw LEGO bouwwerk vol trots aan iedereen laten zien.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze LEGO set hoort namelijk ook de LEGO Builder app, waar je een digitale versie van de bouwinstructies kunt vinden. Op deze manier kun je altijd en overal aan de slag met het bouwen van jouw favoriete superheld. De app maakt het bouwproces nog leuker en gemakkelijker, zodat je snel kunt genieten van het eindresultaat.

De LEGO Marvel Spider-Man's masker set is niet alleen ontworpen voor kinderen, maar juist voor volwassen fans van Marvel. Deze bouwervaring geeft je de mogelijkheid om even helemaal weg te duiken in de wereld van Spider-Man en jezelf uit te dagen met deze gedetailleerde LEGO set. Naast het plezier dat je hebt tijdens het bouwen, is het resultaat een prachtig displaymodel waar je nog lang van zult genieten. Presenteer jouw Spider-Man masker op een prominente plek in huis en laat iedereen zien dat jij dé grootste Spider-Man fan bent!

Deze LEGO set is niet zomaar een speelgoedartikel voor kinderen, maar een echt verzamelobject voor Marvel fans. De kwaliteit en aandacht voor detail maken deze set geschikt voor volwassenen die van bouwen en van Spider-Man houden. Deze set maakt deel uit van het brede assortiment LEGO Marvel cadeaus voor volwassenen, waarmee je een hele collectie kunt opbouwen.

Dus, ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van Spider-Man? Pak dan snel jouw LEGO Marvel Spider-Man's masker (76285) bouwset en ga aan de slag! Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het bouwproces. Met deze set ben jij verzekerd van urenlang speelplezier en een prachtig resultaat dat niet mag ontbreken in de collectie van elke Spider-Man fan. Wacht niet langer en ontdek de magie van LEGO Marvel Spider-Man's masker!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76168

Captain America mechapantser

foto van lego set76029

Iron Man vs. Ultron

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.