Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Guardians of the Galaxy: The Milano 76286

Stap in de LEGO® Marvel Guardians of the Galaxy: The Milano (76286) set en verken de ruimte met dit stoere ruimteschip! Met verstelbare vleugels, een gedetailleerd interieur en minifiguren van de helden uit de film, belooft deze set urenlang speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Ontdek de melkweg met deze geweldige LEGO set!

Waar is LEGO Guardians of the Galaxy: The Milano 76286 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
2090
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76286
lego insiders punten icoon
1170
punten

Stapel de blokjes en ga op avontuur met LEGO® Marvel Guardians of the Galaxy: The Milano (76286)! Deze stoere bouwset is perfect voor Avengers fans vanaf 12 jaar en biedt een onvergetelijke speelervaring die letterlijk naar de sterren reikt!



Gebaseerd op het ruimteschip uit de eerste Guardians of the Galaxy film, is deze bouwset voorzien van 6 verstelbare vleugels en 4 beweegbare achterboosters. Het dak van het ruimteschip kan worden verwijderd om een gedetailleerd interieur te onthullen met 3 verschillende ruimtes: een cockpit met ruimte voor 3 minifiguren, een gemeenschappelijke ruimte met een extra stoel en opbergruimte voor wapens, en een rustgedeelte met een bed en een cassettedeck (een iconisch element uit de films). Naast de Star-Lord, Gamora, Drax en Rocket minifiguren, bevat de set ook een Baby Groot figuur. Met het bijbehorende standaard kan het ruimteschip prachtig worden tentoongesteld. En met de LEGO Builder app kunnen kinderen de modellen in 3D bekijken en draaien op hun digitale apparaat!



Ben jij klaar om de melkweg te verkennen met deze geweldige LEGO set? Laat je fantasie de vrije loop terwijl je het ruimteschip bouwt en vervolgens de helden van de Guardians of the Galaxy tot leven brengt in spannende avonturen. Of je nu een fan bent van de films of gewoon dol bent op LEGO bouwsets, deze set belooft urenlang speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen!



Met LEGO® Marvel Guardians of the Galaxy: The Milano (76286) kunnen fans van alle leeftijden hun creativiteit en bouwvaardigheden naar nieuwe hoogten brengen. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van de Milano en beleef een galactische ervaring als nooit tevoren!

Laatste update: 2024-05-08 15:15:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.