Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thor vs. Surtur Construction Figure 76289

Stap in de wereld van Marvel met de LEGO Marvel Thor vs. Surtur Constructiefiguur (set 76289)! Beleef spannende avonturen met Thor en Surtur in deze speelset geïnspireerd op de film Thor: Ragnarok. Met 3 minifiguren en eindeloze mogelijkheden voor fantasierijke superheldenavonturen. Verzamel alle LEGO Marvel sets en creëer je eigen superheldenverzameling! Ga de strijd aan en beleef onvergetelijke avonturen vol actie en spanning.

Waar is LEGO Thor vs. Surtur Construction Figure 76289 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
245
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76289
lego insiders punten icoon
195
punten

Stap in de wereld van Marvel met de LEGO® Marvel Thor vs. Surtur Constructiefiguur (set 76289)! Dit superheldenspeelgoed is geïnspireerd op een scène uit de hitfilm Thor: Ragnarok van Marvel Studios. Met iconische personages, spannende kenmerken en eindeloze mogelijkheden voor fantasierijke superheldenavonturen, is deze LEGO Marvel speelset het perfecte cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder.

In deze set vind je 3 minifiguren: Thor en 2 vuurdemon strijders. Net als in de film, bevecht Thor Surtur nadat hij zich heeft bevrijd van de ketenen die hem vastbinden. De beweegbare, in elkaar te zetten Surtur figuur kan worden gepositioneerd in verschillende actieposes. Hij zwaait met een grote vuurzwaard en draagt een gehoornde kroon. Met een transparante connector kunnen kinderen de Thor minifiguur aan de in elkaar te zetten Surtur vastmaken, zodat het lijkt alsof de Avenger aan het vliegen is. Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, modellen in 3D roteren en hun voortgang bijhouden met de intuïtieve LEGO Builder app.

Stap in de schoenen van Thor en bereid je voor op een epische strijd tegen de angstaanjagende Surtur! Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk fantastische avonturen in het Marvel-universum. Of je nu een doorgewinterde LEGO bouwer bent of net begint, deze set zorgt voor urenlang speelplezier en uitdaging.

Verzamel alle LEGO Marvel sets en bouw je eigen superheldenverzameling. Creëer je eigen Avengers team en beleef de spannendste gevechten tegen boosaardige schurken. Of je nu jong of oud bent, LEGO brengt de magie van het Marvel universum tot leven en laat je deelnemen aan de actie.

Dus waar wacht je nog op? Ga de strijd aan met Thor en Surtur, en beleef onvergetelijke avonturen vol actie en spanning. Deze LEGO Marvel set is een must-have voor alle fans van superhelden en avontuur. Breid je collectie uit en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO set 76289!

Laatste update: 2024-05-08 15:14:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.