Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Avengers vs. The Leviathan 76290

Stort je in het legendarische gevecht met LEGO Marvel The Avengers vs. The Leviathan (76290)! Inclusief 4 minifiguren, waaronder Captain America en een grote Hulk figuur, samen met een bouwbare Leviathan. Met de LEGO Builder app voor extra plezier. Voeg deze set toe aan je superheldencollectie en red de wereld!

Waar is LEGO The Avengers vs. The Leviathan 76290 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
347
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76290
lego insiders punten icoon
325
punten

Stort je in een legendarische strijd met de LEGO® Marvel The Avengers vs. The Leviathan (76290) set! Herbeleef het adembenemende eindgevecht uit Marvel Studios' Marvel: The Avengers met deze te gekke verzamelset. Speciaal ontworpen voor jonge helden vanaf 7 jaar, biedt deze bouwbare LEGO Marvel set een iconische cast van personages, samen met een scala aan authentieke kenmerken en functies.



In deze set vind je 4 minifiguren - Captain America met zijn schild, Black Widow met een schietende stud, Loki met zijn cape en helm, en een Chitauri-krijger met een laserpistool - plus een grote Hulk figuur. De bouwbare Leviathan is voorzien van 6 beweegbare vinnen, een openende mond, een hoofd dat een beetje scheef gedraaid kan worden en 2 schietende studs. Met de transparante stands kunnen de minifiguren tijdens het spelen 'vliegen', wat het geheel nog indrukwekkender maakt. Voor extra digitaal plezier stelt de intuïtieve LEGO Builder app kinderen in staat om in te zoomen, modellen in 3D te draaien, sets op te slaan en hun voortgang bij te houden terwijl ze bouwen.



Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk je eigen spannende avonturen met de LEGO Marvel The Avengers vs. The Leviathan set! Verzamel alle LEGO Marvel sets om je superheldencollectie compleet te maken en breid je Avengers universum uit. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan en de wereld te redden?

Laatste update: 2024-05-08 15:12:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.