Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Spider-Man Construction Figure 76298

Beleef uren speelplezier met de Iron Spider-Man bouwfiguur (76298) van LEGO. Deze volledig verstelbare figuur staat 27 cm hoog en bevat 4 extra armen. Met realistische details en verstelbare gewrichten is dit een must-have voor elke Marvel-fan. Gebruik de LEGO Builder app voor extra digitaal plezier en laat je fantasie de vrije loop.

Waar is LEGO Iron Spider-Man Construction Figure 76298 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
303
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76298
lego insiders punten icoon
195
punten

Ontketen superhelden actie uit de Marvel-films met de Iron Spider-Man bouwfiguur (76298) voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze volledig verstelbare en gedetailleerde figuur staat maar liefst 27 cm hoog en heeft beweegbare schouder, arm, heup en been gewrichten, waardoor kinderen dynamische avonturen kunnen beleven. Met de moderne Iron Spider-Man pantser gemaakt door Tony Stark, beschikt de figuur over 4 extra armen die ook volledig verstelbaar zijn. Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets 3D roteren en hun voortgang bijhouden met de leuke en intuïtieve LEGO Builder app.

De Iron Spider-Man bouwfiguur (76298) brengt de opwinding en het speelplezier van de Marvel Superhelden naar je eigen huis. Deze indrukwekkende figuur is een must-have voor elke fan van de Marvel-films en stripboeken. Met zijn realistische details en verstelbare gewrichten zorgt de Iron Spider-Man bouwfiguur voor urenlang speelplezier en creativiteit.

Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk spannende avonturen waarin Iron Spider-Man de dag moet redden. Met zijn high-tech pantser en extra armen is hij klaar voor elke uitdaging die op zijn pad komt. Of je nu een Marvel-fan bent die graag de scènes uit de films nabootst of gewoon op zoek bent naar een leuke bouwuitdaging, de Iron Spider-Man bouwfiguur (76298) is het perfecte speelgoed voor jou.

Breng je favoriete superheld tot leven en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Iron Spider-Man bouwfiguur. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun creativiteit uiten door hun eigen ontwerpen te maken en te delen met vrienden en familie. Word een echte bouwmeester en laat je fantasie de vrije loop met deze unieke bouwset.

Haal vandaag nog de Iron Spider-Man bouwfiguur (76298) in huis en beleef uren speelplezier met deze geweldige superheld. Of je nu jong of oud bent, deze bouwset zal zeker een lach op je gezicht toveren en je laten genieten van het bouwen en spelen met LEGO. Laat de heldhaftigheid van Iron Spider-Man je inspireren en beleef samen met hem de spannendste avonturen in de LEGO wereld.

Laatste update: 2024-03-01 15:14:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.