Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Venom Key Chain 854006

Hou jij van Marvel-films en superheldenpret? Dan is de LEGO Marvel Venom Sleutelhanger echt iets voor jou! Met een LEGO minifiguur vastgehouden door een stevige metalen ring en ketting, kan je deze geweldige superschurk aan je sleutels, rugzak, lunchbox en meer bevestigen. Een must-have voor elke Marvel Venom-fan!

Waar is LEGO Venom Key Chain 854006 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854006
lego insiders punten icoon
31
punten

Ben jij een fan van de Marvel-films en hou je van superheldenpret? Dan is deze LEGO® Marvel Venom Sleutelhanger (854006) echt iets voor jou! Met een echte LEGO minifiguur die vastgehouden wordt door een stevige metalen ring en sterke metalen ketting, kun je deze geweldige superschurk veilig vastmaken aan je sleutels, rugzak, lunchbox en nog veel meer. Perfect om te verzamelen en tentoon te stellen voor elke Marvel Venom-fan.

Deze LEGO Marvel Venom Sleutelhanger is een geweldige toevoeging aan je verzameling en biedt een leuk en handig accessoire voor dagelijks gebruik. Of je nu je sleutels bij de hand wilt houden, je rugzak wilt personaliseren of je lunchbox wilt opvrolijken, deze sleutelhanger is de perfecte keuze.

De sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat. De metalen ring en ketting zijn duurzaam en stevig, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je Venom altijd bij je is. Of je nu op avontuur gaat, naar school gaat of gewoon thuis bent, deze sleutelhanger zal je nooit in de steek laten.

Met de LEGO Marvel Venom Sleutelhanger kun je je passie voor Marvel-films overal laten zien. Laat je vrienden en medefans zien dat jij een echte Venom-fan bent door deze stoere sleutelhanger aan je sleutelbos te hangen. Of bevestig hem aan je rugzak, zodat je altijd een stijlvolle en unieke touch hebt om jezelf te onderscheiden van de rest.

Deze sleutelhanger is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van LEGO en Marvel houden. Het is de perfecte manier om je liefde voor superhelden te uiten en tegelijkertijd een praktisch en stijlvol accessoire te hebben. Of je nu nooit genoeg krijgt van de Marvel-films of gewoon een fan bent van Venom, deze sleutelhanger zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Dankzij de hoogwaardige en gedetailleerde LEGO minifiguur ziet Venom er op deze sleutelhanger net zo angstaanjagend uit als in de films. Met zijn kenmerkende zwarte pak en enge grijns is hij direct herkenbaar en een echte blikvanger. Dit is het perfecte cadeau voor een Marvel Venom-fan, of gewoon voor jezelf!

Het LEGO-setnummer 854006 zorgt ervoor dat je precies weet welke sleutelhanger je in huis haalt. Voeg dit nummer toe aan je collectie en verzamel alle LEGO Marvel-sleutelhangers om je eigen superheldenteam samen te stellen. Of je nu je favoriete personages wilt verzamelen of gewoon een unieke en coole sleutelhanger wilt hebben, deze LEGO Marvel Venom Sleutelhanger is een must-have.

Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de LEGO Marvel Venom Sleutelhanger (854006) in huis en geniet van de superheldenpret waar Marvel-fans zo dol op zijn. Verzamel, toon en pronk met je liefde voor Venom, waar je ook naartoe gaat. Deze sleutelhanger is de perfecte manier om je passie te tonen en tegelijkertijd een praktisch en stijlvol accessoire te hebben. Wacht niet langer en maak je sleutelbos, rugzak of lunchbox stoerder en leuker met Venom!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76091

Mighty Micros: Thor vs. Loki

foto van lego set76169

Thor mechapantser

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.