Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® MINDSTORMS® Minirobots 40413

De LEGO set 40413 bevat replica's van de MINDSTORMS Minirobots en biedt urenlang speelplezier.
Met instructies voor het bouwen van vier verschillende robots, heeft elke robot zijn eigen persoonlijkheid en vaardigheden.
Naast speelplezier zijn de Minirobots ook educatief en kunnen ze worden geprogrammeerd met behulp van de MINDSTORMS software.
Haal deze set nu in huis en ontdek de wereld van LEGO-robots en programmeren.

Waar is LEGO LEGO® MINDSTORMS® Minirobots 40413 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MINDSTORMS sets

aantal lego stenen icoon
366
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40413
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO® MINDSTORMS® Minirobots, de kleine robots die voor groot speelplezier zorgen! Deze replica's van de revolutionaire speelset 51515 zijn perfect om je fantasie de vrije loop te laten, en om aan iedereen te laten zien hoe cool LEGO-robots zijn. Of je nou een jonge bouwer bent of een volwassen LEGO-fan, deze set zal je sowieso weten te fascineren!

Elke minirobot is een plezier om te bouwen, en biedt urenlang speelplezier. Met hun kleurrijke onderdelen en verbazingwekkende bewegingen, zijn deze robots een lust voor het oog. De set bevat instructies voor het bouwen van vier verschillende minirobots, elk met een eigen persoonlijkheid en een unieke set vaardigheden. Van de snelle en wendbare "Racing Robot", tot de slimme en eigenwijze "Giraffe Robot", er is voor iedereen wel een favoriet te vinden.

Bovendien zijn de LEGO® MINDSTORMS® Minirobots niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens erg leerzaam. Door te bouwen en te spelen met deze robots, leer je over de prachtige wereld van robots en programmeren, en ontwikkel je creatieve en probleemoplossende vaardigheden die van pas zullen komen in het dagelijks leven. Voor diegene die meer uitdaging willen, is er de mogelijkheid om de set te combineren met de LEGO® MINDSTORMS® software, waarmee je de robots kunt programmeren en bedienen met behulp van een computer of mobiel apparaat.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu de LEGO® MINDSTORMS® Minirobots in huis, en ontdek een wereld vol plezier, avontuur, en onbegrensde mogelijkheden. Of je nou je eerste LEGO-set aan het bouwen bent, of een doorgewinterde LEGO-bouwer bent, deze set zal jou zeker weten te boeien. Met de LEGO® MINDSTORMS® Minirobots, is de toekomst binnen handbereik!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set51515

Robot Uitvinder

foto van lego set31313

LEGO® MINDSTORMS® EV3

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.