Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minions in Gru’s lab 75546

Met LEGO set 75546 kunnen kinderen hun eigen ondergrondse schuilplaats van Gru bouwen en hun favoriete figuren uit de film 'Minions: The Rise of Gru' nabootsen.
Deze speelgoedlaboratoriumset biedt urenlang bouw- en speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar.
Het is een perfect cadeau voor Minions-fans en stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen.
De set bevat Minion figuren, accessoires en leuke functies zoals een glijbaan, wasmachine en helling voor de auto.
Dit handige formaat speelset nodigt kinderen uit om rollenspellen te spelen en is compatibel met andere LEGO® Minions sets.
De set voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen.
Kies voor een verjaardagscadeau vol kleur en plezier met LEGO Minions in Gru's Lab (75546).

Waar is LEGO Minions in Gru’s lab 75546 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 15.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 15.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Minions sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
26-04-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75546
lego insiders punten icoon
150
punten

Bouw een hele nieuwe wereld met LEGO Minions in Gru's Lab (75546)! Deze speelgoedlaboratoriumset biedt urenlang bouwplezier en staat garant voor eindeloos speelplezier voor jong en oud. Laat kinderen de ondergrondse schuilplaats van Gru bouwen en hun favoriete figuren nabootsen uit de film 'Minions: The Rise of Gru' met behulp van de Minion figuren en accessoires. Inspireer jonge uitvinders en laat hun fantasie los met deze leuke en kleurrijke set.

Deze LEGO® 4+ set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt een leuke manier voor kinderen om te leren bouwen. Met Instructions PLUS kunnen kinderen op een interactieve manier leren bouwen en hun zelfvertrouwen een boost geven met behulp van de zoom- en draaifuncties in de gratis LEGO Life app, beschikbaar voor smartphones en tablets. Dankzij de vele leuke functies en het handige formaat is dit een geweldige speelset voor creatief plezier.

Deze LEGO® Minions in Gru's Lab speelset (75546) is een perfect verjaardagscadeau voor kinderen die dol zijn op Minions films en speelgoed. Dankzij de vele leuke functies kunnen kinderen de Minions via de glijbaan naar de kelder laten roetsjen, de wasmachine laten draaien of de auto testen op de helling. Met de Minion figuren Otto en Kevin, een hek, gereedschap en speelgoedbananen, ligt het creatieve speelplezier voor het oprapen.

Deze speelgoedlaboratoriumbouwset met Minion figuren is ca. 8 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep en is een ideaal formaat voor rollenspel met Minions speelgoed. Gevoed door kinderfantasie, zijn er geen batterijen nodig om te spelen. Elke LEGO® Minions speelset nodigt kinderen uit om scènes na te spelen uit de film Minions: The Rise of Gru.

LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO® Minions stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kinderen die van Minion films en speelgoed houden, zullen genieten van deze LEGO® Minions in Gru's lab speelset, die garant staat voor urenlang bouwen en spelen. Deze set is een geweldige keuze voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt eindeloos plezier voor jong en oud. Voor een verjaardagscadeau dat niet snel vergeten zal worden, kies je voor deze kleurrijke en fantasierijke wereld van LEGO Minions.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.99 (01-08-2022) € 22.09 (30-07-2022) € 18.14

Ook aanbevolen:

foto van lego set75550

Minions kungfugevecht

foto van lego set75547

Training van Minion-piloot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.