Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Training van Minion-piloot 75547

De LEGO set 75547, Training van Minion piloot, is het ideale cadeau voor jonge Minions fans.
Met 2 figuren en accessoires kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de Minions films naspelen.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en stimuleert creativiteit en bouwvaardigheden.
Bestel vandaag nog en laat de verbeelding van jonge bouwers de vrije loop!

Waar is LEGO Training van Minion-piloot 75547 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 2819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 46.9819-09-2024

Bekijk meer Minions sets

aantal lego stenen icoon
119
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
26-04-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75547
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een jonge Minions fan? Zoek dan niet verder! De LEGO Minions: Training van Minion piloot (75547) vliegtuigset is het ideale cadeau voor elke verjaardag of andere speciale gelegenheid. Het bouwen van dit vliegtuig is nog maar het begin van het avontuur dat de jonge bouwers te wachten staat terwijl ze hun favoriete scènes uit de Minions films naspelen.

Volop speeltijd met Minion figuren en accessoires
In deze set vind je 2 figuren en een afneembaar vliegtuigdak, waarmee het creatieve speelplezier direct kan beginnen. Naast deze accessoires vind je in de set ook een speelgoedkoffer, een banaan, een hotdog, een pindazak en natuurlijk de beroemde Minion scheetblaster – ideaal om fantasierijke fans hun eigen Minion puinhoop mee te laten creëren.

Inspireer jonge bouwers
Deze LEGO 4+ set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt een leuke en educatieve manier om te leren bouwen. Met de zoom- en draaifuncties van Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app, leren de jongste kinderen zelfstandig de LEGO modellen bouwen.

Beleef eindeloos creatief plezier met deze set
Deze speelset biedt eindeloos creatief plezier voor jonge bouwers. Via het afneembare dak kunnen kinderen het vliegtuig samen met de Minions verkennen. Zet Stuart in de cockpit of laat Bob op zijn eigen lieve, onhandige manier zijn gang gaan in de passagierscabine. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een geweldige keuze voor kinderen vanaf 4 jaar
Deze bouwbare vliegtuigset met Minion figuren is ca. 11 cm hoog, 24 cm lang en 24 cm breed, een ideaal formaat om mee te spelen. Wil je de creativiteit van je kinderen stimuleren? Dan is deze Minions speelgoedset perfect omdat het werkt op kinderfantasie en niet op batterijen. Met Instructions PLUS kunnen zelfs jongere bouwers genieten van een trots gevoel wanneer ze zelfstandig iets bouwen.

Het ideale cadeau voor kinderen die weg zijn van Minions speelgoed
Als je op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor kinderen die weg zijn van Minion speelgoed met Bob en Stuart, dan is dit een prima keuze. Elke LEGO Minions set nodigt kinderen uit om scènes na te spelen uit de film Minions: The Rise of Gru.

Veiligheid en kwaliteit van LEGO® blokjes
LEGO bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO Minions stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een jonge Minions fan, dan is de LEGO Minions: Training van Minion piloot (75547) vliegtuigset het ideale cadeau. Bestel het vandaag nog en laat de jonge bouwers hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze hun favoriete scènes uit de Minions films naspelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.99 (28-08-2022) € 49.95 (24-05-2023) € 44.93

Ook aanbevolen:

foto van lego set75550

Minions kungfugevecht

foto van lego set854071

Stuart Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.