Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minions-figuren van stenen en hun schuilplaats 75551

Met LEGO set 75551 kunnen kinderen twee Minion speelgoedmodellen bouwen en ze ombouwen tot Bob.
De modellen kunnen worden omgedraaid om een ​​kamer speelset te onthullen die past bij de persoonlijkheid van de Minions.
De set wordt geleverd met accessoires en kleine figuren om mee te spelen.
Met de interactieve handleiding in de LEGO Life app wordt het bouwen nog leuker en leerzaam.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Minions-figuren van stenen en hun schuilplaats 75551 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 44.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 15219-09-2024

Bekijk meer Minions sets

aantal lego stenen icoon
876
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75551
lego insiders punten icoon
260
punten

Ben jij ook helemaal fan van de Minions? Dan heeft LEGO® nu het perfecte bouwspeelgoed voor jou! Met de geweldige set 75551 kun je je eigen Kevin en Stuart bouwen, helemaal van LEGO-stenen! En het beste van alles: als je de modellen omdraait, vind je een hele kamer speelset, compleet met accessoires zoals gereedschap, hoofddeksels en wapens. En niet te vergeten kleine figuren om mee te spelen! Je kinderen kunnen twee Minion speelgoedmodellen tegelijk bouwen en Kevin vervolgens ombouwen tot Bob.

De kamers die je vindt als je de modellen omdraait, passen precies bij de unieke persoonlijkheid van de Minions en hebben zelfs draaiende ogen! Jouw Minion-fan zal zich helemaal thuisvoelen in deze grappige en gedetailleerde kamers. Speel bijvoorbeeld met Kevin in het lab en bedenk de gekste uitvindingen, of laat Stuart een dutje doen in zijn slaapkamer. Als je klaar bent met spelen, kun je vervolgens Kevin ombouwen tot Bob, die aan kungfu doet!

Deze coole set wordt nog leuker met Instructions PLUS, een interactieve handleiding waarmee het bouwen van dit model nog leuker wordt! Deze bouwgids is beschikbaar in de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met deze app krijgen kinderen de tools waarmee ze zelfstandig kunnen leren bouwen. Zo wordt het bouwproces niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam!

De LEGO® Minions set is geïnspireerd op de film Minions: The Rise of Gru. Deze fantastische set is een ideaal verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op Minions speelgoed. Als ze klaar zijn met het spelen met hun creatie, zien de modellen er ook geweldig uit in de kinderkamer. Elke van stenen gebouwde LEGO® Minion is ca. 9 cm hoog en 11 cm breed. Kevin is ca. 15 cm hoog, Stuart is ca. 14 cm hoog en Bob is ca. 12 cm hoog – een ideaal formaat om mee te spelen en neer te zetten.

De LEGO® Minions set is volledig gevoed door kinderfantasie. Voor dit Minions bouwspeelgoed zijn geen batterijen nodig. In plaats daarvan stimuleert deze set de creativiteit van jouw kinderen en nodigt het ze uit om hun eigen verhalen te bedenken. Jouw kinderen kunnen bijvoorbeeld scènes naspelen uit de film Minions: The Rise of Gru en zelf hun eigen avonturen bedenken.

Elke LEGO® Minions set nodigt kinderen uit creatief speelplezier te beleven en biedt jouw kinderen de perfecte manier om hun creativiteit te uiten. LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO® Minions stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO® Minions set 75551 haal je het perfecte speelgoed in huis voor jouw Minion-fan! Excuses voor de verwarring, ik zet nu de klantenservice weer aan.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (28-08-2022) € 155.95 (04-07-2024) € 97.18

Ook aanbevolen:

foto van lego set30387

Bob Minion met robotarmen

foto van lego set854071

Stuart Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.