Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minions and Banana Car 75580

Verwen een Minions fan met de LEGO® Despicable Me 4 Minions en Banana Car (75580). Een leuke speelset met 4 Minions, een autootje en accessoires. Perfect cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en fans van Despicable Me. Beleef uren speelplezier met deze grappige set vol creatieve mogelijkheden. Voeg hem nu toe aan je collectie!

Waar is LEGO Minions and Banana Car 75580 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minions sets

aantal lego stenen icoon
136
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-05-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75580
lego insiders punten icoon
162
punten

Verwen een Minions fan met de LEGO® Despicable Me 4 Minions en Banana Car (75580). Deze creatieve speelset voor kinderen bevat 4 Minions, een kleine autotje en accessoires. Het is een leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en fans van Illumination's Despicable Me 4.

Ben je op zoek naar een Minion LEGO set, een klein speelgoed autootje of een leuk cadeau? Bekijk dan de Minions' bananen auto, met zijn bestuurdersstoel en verwijderbare motor. Het voertuig wordt geleverd met 4 Minions en accessoires. Mega Minion Dave kan de motor optillen met één hand en heeft een gewichthefstang in de andere hand. Mel schildert een afbeelding van een banaan, terwijl Geheim Agent AVL Minion Tim voorbijvliegt met draaiende rotorbladen op zijn hoofd en een afstandsbediening in zijn hand. Op de grond staat zijn werkstation, gevuld met speciale gereedschappen, waaronder X-ray goggles. Pit Crew Minion Ron is op luierdienst aan de commode. Hij heeft alle benodigdheden, inclusief een vuile-luier-verwijdering geweer. Bouwers kunnen ook digitaal plezier hebben terwijl ze inzoomen en sets draaien met behulp van de LEGO Builder app.

Stap binnen in de ondeugende wereld van de Minions met deze leuke en speelse LEGO set! Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen avonturen met de hilarische gele wezentjes en hun gekke bananen auto. Of je nu een fan bent van de films of gewoon dol bent op leuke bouwsets, deze Minions en Banana Car set biedt uren speelplezier voor jong en oud.

Met 4 verschillende Minions en een schattig geel autootje is deze LEGO set perfect voor zowel verzamelaars als kinderen die graag creatief bezig zijn. De gedetailleerde accessoires en speelbare functies zorgen voor eindeloze mogelijkheden om te spelen en te ontdekken.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze unieke LEGO Despicable Me 4 Minions en Banana Car set toe aan je collectie en beleef urenlang plezier met het bouwen en spelen met de grappige Minions en hun onmisbare bananen auto. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen Minions avonturen!

Laatste update: 2024-04-22 12:12:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.