Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minions and Gru's Family Mansion 75583

Breng de Minion-film tot leven met LEGO Despicable Me 4 Minions & Gru's Family Mansion (75583). Ontdek Gru's huis en de boomhut van de meiden, inclusief Minion-laboratorium en feestruimte. Met 6 minifiguren en 3 grote bouwbare Minions figuren. Creëer eindeloze avonturen en beleef urenlang speelplezier met deze geweldige LEGO set. Maak je eigen Minion-verhaal!

Waar is LEGO Minions and Gru's Family Mansion 75583 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minions sets

aantal lego stenen icoon
868
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-05-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75583
lego insiders punten icoon
650
punten

Breng het plezier van de Minion-film tot leven met LEGO® Despicable Me 4 Minions en Gru's Family Mansion (75583) speelhuis en boomhut speelset. Deze bouwbare Minions-filmset voor kinderen vanaf 8 jaar zit boordevol details om elke fan van Despicable Me te verrukken.

Stap binnen in het iconische huis van Gru met bekende filmvoorwerpen, zoals de rode bank, open haard, raketvormige slaapkamer, het laboratorium van de Minions vol met gadgets en draaiende eenheden met objecten zoals een toilet en een koekjesopbergdoos. Naast het huis staat de helder gekleurde boomhut van de meiden, met een eetgedeelte met een tokkelbaan die naar de feestruimte loopt (compleet met bongo's!) en een versierd schuilplaats onder het platform met bloemen, speelgoed en kaarsen. Er zijn 6 minifiguren - Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes en Baby - en 3 grote, bouwbare Minion speelfiguren: Mel, Jerry en Tim. Deze speelset zit boordevol plezier om te ontdekken, en met zoveel personages en accessoires is dit coole speelgoed het perfecte Minion cadeau.

Neem een kijkje in de wereld van de Minions met deze geweldige LEGO set! Ontdek alle geheimen van Gru's huis en de kleurrijke boomhut van de meiden. Creëer je eigen avonturen met de verschillende minifiguren en speelsets. Of het nu gaat om het verkennen van het laboratorium van de Minions of een feestje in de boomhut, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen Minion-verhaal met deze leuke LEGO set. Verzamel alle Minion personages en maak je eigen Minion-film! Of je nu een fan bent van de films of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze LEGO set zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Met deze LEGO set 75583 haal je urenlang speelplezier in huis. Bouw, speel en ontdek de wereld van de Minions met deze fantastische speelset van LEGO. Perfect voor zowel jongeren als volwassenen die houden van avontuur en creativiteit. Mis deze kans niet om je eigen Minion-verhaal tot leven te brengen met LEGO!

Laatste update: 2024-04-22 12:06:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.