Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid’s bezorgfiets 30341

Beleef avonturen in de stad met Monkie Kid's bezorgfiets LEGO set 30341.
Deze eyecatcher gele en zwarte fiets is perfect om snel door het verkeer te manoeuvreren.
Verwen je klanten met lekkernijen en gebruik je fantasie om geweldige avonturen te bedenken.
Bestel vandaag nog en ontwikkel spelenderwijs motoriek en creativiteit.

Waar is LEGO Monkie Kid’s bezorgfiets 30341 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
22
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30341
lego insiders punten icoon
30
punten

Ga op avontuur in de straten van de stad met Monkie Kid en zijn coole bezorgfiets! Deze LEGO set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op de nieuwste trend van de straten: bezorgscooters!

Met zijn stoere gele en zwarte kleuren en gave stickers, is deze bezorgfiets een echte eyecatcher. Bouw hem zelf in elkaar en beleef eindeloos bouw- en speelplezier. Maak alle onderdelen vast en laat je fantasie de vrije loop gaan.

Als je de fiets hebt gebouwd, is het tijd om de straten van de stad te verkennen. Spring op de stoere bezorgfiets en race door de straten, langs drukke kruispunten en over hobbelige wegen. De bezorgfiets is perfect om snel en behendig door het verkeer te manoeuvreren, zodat je nooit te laat komt voor je bezorging.

En als je eenmaal op locatie bent, dan kun je de speciale opbergdoos op de bagagedrager openen en de lekkernijen tevoorschijn halen. Het is tijd om je klanten te verrassen met de heerlijkste traktaties uit de stad.

Met deze LEGO set kun je je eigen verhaal creëren en urenlang speelplezier beleven. Laat je fantasie de vrije loop gaan en bedenk de meest geweldige avonturen voor Monkie Kid en zijn bezorgfiets.

De LEGO set 30341 Monkie Kid’s bezorgfiets is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Door het bouwen en spelen met LEGO stimuleer je namelijk de fijne motoriek, creativiteit, concentratie en probleemoplossend vermogen van kinderen. Het is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief verantwoord.

Bestel vandaag nog deze geweldige LEGO set en ga op avontuur met Monkie Kid en zijn bezorgfiets. Het is een perfect cadeau voor jongeren en volwassenen die dol zijn op lego en graag bouwen en spelen. En wie weet, misschien word jij wel de volgende bezorgkoning of -koningin van de stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80018

Monkie Kid’s wolkenmotor

foto van lego set80049

Draak van het Oosten paleis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.