Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kids onderwaterreis 30562

Ontdek de diepte van de zee met LEGO set 30562 Monkie Kids Onderwaterreis! Deze set bevat 4 MiniFiguren van de Monkie Kids, een duikboot met controlekamer en een kabellift.
Met 47 onderdelen en vele accessoires kunnen kinderen hun eigen onderwateravonturen creëren en hun fantasie de vrije loop laten.
Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder, deze set is de perfecte cadeaukeuze voor LEGO-liefhebbers en avontuurlijke kinderen.

Waar is LEGO Monkie Kids onderwaterreis 30562 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30562
lego insiders punten icoon
30
punten

Ontdek de diepte van de zee met de nieuwe LEGO set 30562 Monkie Kids Onderwaterreis! Deze speelse set neemt je mee op een onvergetelijk avontuur onderwater, waar je de meest exotische en kleurrijke vissen tegenkomt. Laat je fantasie de vrije loop en speel jouw eigen onderwateravontuur.

De set bestaat uit 47 onderdelen, waaronder 4 MiniFiguren van de Monkie Kids. Elk figuur heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en kleding, waardoor je ze gemakkelijk kunt onderscheiden van elkaar. Er is Mei, de moedige leider, Sandy, de technische oppergodin, Macaque, de brutale aap en Pigsy, de grappige en energieke varkensgod. Samen gaan ze op reis door de onderwaterwereld en beleven ze de meest spannende avonturen.

De set bestaat uit een duikboot die gemakkelijk in elkaar te zetten is. Binnenin de duikboot vind je een controlekamer waar de Monkie Kids alles kunnen besturen. Er is ook een kabellift waarmee MiniFiguren kunnen worden opgetild, zodat ze de onderwaterwereld van bovenaf kunnen bekijken. Er zijn ook vele accessoires die je kunt gebruiken om de set nog levendiger te maken. Zo hebben de Monkie Kids bijvoorbeeld een onderwatercamera om foto's te maken van de wezens die ze tegenkomen, en een kleine pizzaoventje om energie bij te tanken na een lange reis.

Met deze set van LEGO kan je je fantasie flink aan het werk zetten. LEGO Monkie Kids Onderwaterreis is zo ontworpen dat het verhaal dat je ermee kunt maken, zo uitgebreid en ingewikkeld kan zijn als jij maar wilt. Je kunt je eigen onderwaterwereld creëren en de MiniFiguren avonturen laten beleven die nog op niemand anders zijn bedacht. Of, als je dat leuk vindt, kun je het verhaal van de Monkie Kids volledig volgen. Wat je ook besluit te doen, met deze set zal je nooit zonder inspiratie komen.

De set is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder. LEGO speelgoed is altijd bijzonder omdat het helpt bij het ontwikkelen van de creativiteit en het verbeteren van bouwvaardigheden. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun fantasie, probleemoplossingsvaardigheden en fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze de set bouwen. Oudere kinderen en volwassenen kunnen de set gebruiken om hun bouwvaardigheden te verbeteren en hun uitdagingen aan te gaan. Bovendien is het heel leuk en ontspannend om jezelf te verliezen in de onderwaterwereld die je bouwt.

Deze set is de perfecte keuze als cadeau voor iedereen die van LEGO houdt. Het is ook een leuke verrassing voor kinderen die houden van avontuur en graag nieuwe dingen ontdekken. Koop de LEGO Monkie Kids Onderwaterreis set en zie hoe de onderwaterwereld tot leven komt onder de creatieve handen van jong en oud!

En denk eraan, als je wilt dat jouw verhaal en persoonlijkheid nog meer potentieel bereiken voor jong en oud, deel jouw eigen LEGO sets foto's en verhalen op social media en gebruik #LEGO en #MonkieKids. Deel jouw belevingen met de online community en inspireer anderen met jouw ideeën. We kunnen niet wachten om te zien wat jij gaat doen met jouw LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80033

Evil Macaque's mecha

foto van lego set80047

Mei's drakenbewaker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.