Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's RC race 40472

De LEGO Monkie Kid RC race accessoireset (40472) is perfect voor kinderen van 6 jaar en ouder die van spannende races houden.
Met minimodellen van Monkie Kid's wolkenwagen en Bull Clone Bob's voertuig, een erepodium en een trofee, kunnen kinderen hun eigen race-evenementen organiseren.
De set bevat ook minifiguren van Monkie Kid, Mei en Bob, en is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.
Bestel deze set nu en stimuleer de verbeelding en creativiteit van uw kinderen!

Waar is LEGO Monkie Kid's RC race 40472 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
40472
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom bij de LEGO® Monkie Kid speelgoedracewedstrijden! Laat je kinderen genieten van spannende en actievolle races met de compacte en handige accessoireset (40472). Met deze set kunnen kinderen alleen of met vrienden spelen en door het praktische ontwerp kan het speelplezier overal mee naartoe worden genomen.

Met de LEGO® Monkie Kid™ RC race accessoireset kunnen kinderen hun eigen race-evenementen organiseren en hun eigen winnaars bepalen. De set bevat minimodellen van Monkie Kid's wolkenwagen en Bull Clone Bob's voertuig om te bouwen, plus een erepodium en een trofee-element dat Mei aan de winnende coureur kan uitreiken. Met deze set zullen kinderen hun eigen avonturen kunnen creëren met deze fascinerende en kleurrijke personages.

De set bevat minifiguren van Monkie Kid, Mei en Bob met een trofee, 2 afstandsbedieningselementen en een bouwbaar erepodium. Met deze personages kunnen kinderen hun eigen verhalen en avonturen bedenken en hun eigen winnaars in de race bepalen. Dit is de perfecte set voor kinderen die hun fantasie de vrije loop willen laten en willen genieten van urenlang creatief speelplezier.

De LEGO® Monkie Kid™ RC race accessoireset is ook een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder, en kan worden toegevoegd aan hun verzameling. Deze set is ook geschikt als eerste LEGO Monkie Kid™ set voor kinderen. Het is een superleuk cadeautje voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag of feestdagen.

Het bouwen van de mini-raceauto's, de minifiguren, het podium en de accessoires is eenvoudig en urgent. Kinderen kunnen deze set zelf bouwen of samen met vrienden en familie. Het is een geweldige manier om de hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen terwijl kinderen ook creatief kunnen zijn.

De LEGO® Monkie Kid speelgoedracewedstrijden zijn gevuld met actie en avontuur. Kinderen zullen genieten van het naspelen en bedenken van hun eigen races. Na de race kunnen ze de mini-raceauto's, minifiguren, het podium en de accessoires gemakkelijk opbergen in hun rugzak zodat het speelplezier overal kan doorgaan.

Koop nu de LEGO® Monkie Kid™ RC race accessoireset (40472) en geef je kinderen de kans om hun eigen avonturen te creëren. Met deze set zal de verbeelding van kinderen tot leven komen en zullen ze genieten van urenlang creatief speelplezier. Bestel nu en maak de speelgoedracewedstrijden nog spannender en uitdagender!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (13-07-2022) € 12.99 (13-07-2022) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80044

Monkie Kids Schuilplaats

foto van lego set80018

Monkie Kid’s wolkenmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.