Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid’s wolkenvliegtuig 80008

Met LEGO set 80008 bevrijd je je innerlijke held! Bestuur het wolkenvliegtuig van Monkie Kid en strijd om de gouden staf, terwijl je een onschuldige inwoonster redt.
Daag de vijandige Red Son uit en versla hem met je moed en heldhaftigheid.
Deze speelset is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en geïnspireerd door de Chinese cultuur.
Speel en bouw urenlang met de 529 LEGO-stenen en creëer je eigen avonturen.
Een perfect cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Monkie Kid’s wolkenvliegtuig 80008 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
529
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
16-05-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
80008
lego insiders punten icoon
375
punten

Laat je innerlijke held los met LEGO set 80008! In deze coole speelset kruip je in de huid van Monkie Kid, die zijn wolkenvliegtuig bestuurt en strijdt om de gouden staf terwijl hij een onschuldige inwoonster redt. Voel de adrenaline wanneer je het speelgoedvliegtuig bestuurt, dat is uitgerust met schijfschieters en een minifiguurcockpit die kan worden losgemaakt om als snelle motor te gebruiken.

Maar let op, er is een vijandige figuur genaamd Red Son die je uitdaagt om de strijd aan te gaan. Hij beschikt over een dubbel jetpack dat je zelf kunt bouwen en een krachthandschoen om de gevechten na te spelen. Het is aan jou om met je heldhaftigheid en moed Red Son te verslaan en de gouden staf te veroveren.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens leerzaam. De Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en zijn geworteld in de Chinese cultuur en waarden. Op deze manier helpen de sets kinderen spelenderwijs hun moed en veerkracht te vergroten.

De speelset omvat 529 LEGO-stenen en biedt een leuke en boeiende bouwuitdaging voor jongens en meisjes van 8 jaar en ouder. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat je iemand wilt verrassen. Dankzij de 4 minifiguren, waaronder Monkie Kid, Red Son, Growl en Ai, kunnen kinderen hun favoriete personages naspelen en hun eigen verhalen creëren.

Niet alleen is het vliegtuig voorzien van verstelbare vleugels met 2 schijfschieters, grote motoren en een minifiguurcockpit, maar het kan ook transformeren in een snelle LEGO-motor voor gevechtsactie op de grond. Dit maakt de speelset niet alleen leuk om mee te vliegen maar ook op de grond te racen. Het speelgoedvliegtuig is ongeveer 13 cm hoog, 28 cm lang en 30 cm breed en ziet er cool uit als het wordt neergezet in een kinderkamer wanneer het niet op een Monkie Kid missie is!

Bij de set worden gedrukte bouwinstructies geleverd, maar kinderen kunnen ook gebruik maken van Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app, waarmee ze tijdens het bouwen op het virtuele vliegtuig kunnen inzoomen en het model kunnen draaien en visualiseren terwijl ze het echte vliegtuig aan het bouwen zijn. Dit maakt het bouwproces nog leuker en interactiever.

LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat dit speelgoedvliegtuig voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit laat zien dat jouw veiligheid als LEGO-speler voorop staat.

Kortom, met LEGO set 80008 kunnen kinderen en volwassenen urenlang spelen en hun innerlijke held naar boven halen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de spannendste avonturen met Monkie Kid en zijn wolkenvliegtuig.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.99 (13-07-2022) € 79.95 (29-07-2023) € 73.44

Ook aanbevolen:

foto van lego set80013

Monkie Kid’s geheime hoofdkwartier

foto van lego set80007

IJzeren stier tank

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.