Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pigsy’s foodtruck 80009

De LEGO Monkie Kid speelset 80009 bevat Pigsy's foodtruck en 2 bouwbare speelgoedmotoren voor de voedseldieven Bull Clones.
Met 5 minifiguren en leuke functies zoals een nepkoelkast en snelvuurgeschut, zorgt deze set voor urenlang speelplezier.
Daarnaast leer je niet alleen bouwen, maar ook over de Chinese cultuur.
Bestel nu en vergroot jouw moed en veerkracht tijdens avontuurlijke speelmomenten!

Waar is LEGO Pigsy’s foodtruck 80009 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
832
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80009
lego insiders punten icoon
487
punten

Heb jij ook een innerlijke avonturier in je? Dan is LEGO® Monkie Kid™ speelset 80009 de perfecte keuze voor jou! Deze set bevat Pigsy's foodtruck en 2 bouwbare speelgoedmotoren voor de voedseldieven Bull Clones. Krijg urenlang speelplezier terwijl je de uitdaging aangaat om deze voedseldieven te stoppen en de dag te redden!

Deze LEGO foodtruck is zeker niet zomaar een voertuig. Met zijn openende zijkanten heb je eenvoudig toegang tot de keuken en het commandocentrum. Geniet van de leuke functies zoals de nepkoelkast met wapens erin en het snelvuurgeschut in de vorm van een varken op het dak. Een superleuk LEGO cadeau-idee voor kinderen! Met 5 minifiguren verzamel je een hele set en beleef je spannende verhalen.

En er is meer! Met Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om deze unieke bouwspeelgoedset te bouwen. Hulpmiddelen zoals inzoomen, draaien en visualiseren helpen kinderen vol zelfvertrouwen de LEGO modellen te bouwen.

Met de LEGO Monkie Kid sets, geworteld in de Chinese cultuur en waarden, kunnen verhalen over de Monkey King uit de klassieke Chinese roman "De reis naar het westen" nagespeeld worden die de moed en veerkracht van kinderen spelenderwijs vergroten. Je leert dus niet alleen bouwen, maar ook over de Chinese cultuur.

Wacht dus niet langer en haal nu deze uitdagende, 832-delige LEGO set in huis. Met een hoogte van ca. 17 cm, een lengte van 24 cm en een breedte van 13 cm past Pigsy's foodtruck in elke kinderslaapkamer waar hij wordt neergezet wanneer hij niet wordt ingezet voor Monkie Kid missies!

Geen batterijen nodig! Deze educatieve, creatieve speelset wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen, zodat ze Pigsy's foodtruck, de motoren van de Bull Clones en de minifiguren kunnen gebruiken om eindeloze avonturen te creëren. Bovendien worden LEGO stenen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Bestel nu jouw eigen LEGO Monkie Kid speelset 80009! Ga op avontuur, beleef spannende verhalen en vergroot jouw moed en veerkracht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80011

Red Son’s heltruck

foto van lego set80015

Monkie Kid's wolkenwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.