Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Demon Bull King 80010

De LEGO set 80010, geïnspireerd door de roman "De Reis naar het Westen", bevat een verstelbaar model van de Demon Bull King met vele coole functies.
Kinderen vanaf 9 jaar kunnen genieten van urenlang speelplezier en hun creativiteit stimuleren.
Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO Monkie Kid sets.
De set bevat geïllustreerde bouwinstructies en is ook compatibel met de gratis LEGO Life app.
Bestel vandaag nog en beleef legendarische avonturen!

Waar is LEGO Demon Bull King 80010 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1051
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80010
lego insiders punten icoon
600
punten

Welkom in het epische universum van LEGO® Monkie Kid, het verhaal geïnspireerd op de klassieke roman "De Reis naar het Westen". Duik in dit kleine universum en beleef legendarische avonturen met de Demon Bull King (80010) bouwset. Dit fantastische LEGO cadeau-idee is perfect voor kinderen van 9 jaar en ouder die houden van spannende en avontuurlijke verhalen. Deze set bevat een enorm, verstelbaar model van Demon Bull King met diverse coole functies om te bouwen en mee te spelen, zoals een LEGO verlichtingssteen die de romp verlicht, noppen schietende kanonnen, een 'vlammenwerper' en een grote bijl. Voeg daar nog eens de minifiguren van Monkie Kid, Pigsy en prinses Iron Fan aan toe, die allemaal wapens hebben, en het avontuur wordt nog intenser.

Bouw, speel en leer met LEGO Monkie Kid sets, geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De Reis naar het Westen". Geworteld in de Chinese cultuur en waarden, versterken LEGO Monkie Kid sets de moed en veerkracht van kinderen terwijl ze urenlang creatief speelplezier beleven. Deze speelset om te verzamelen bevat geïllustreerde bouwinstructies. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app. Hierdoor kunnen kinderen tijdens het bouwen op het virtuele model inzoomen en deze draaien en visualiseren. Cool!

Deze LEGO Monkie Kid bouwset is een geweldige verrassing, verjaardagscadeau of cadeau-idee voor de feestdagen. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen genieten van een uitdagende bouwervaring en deze set kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO Monkie Kid sets voor nog meer actie en speelplezier. De LEGO schurk Demon Bull King is ca. 29 cm hoog en ziet er verbluffend uit als hij tussen de vele speelavonturen door wordt neergezet in een kinderkamer. Deze 1051-delige LEGO set biedt kinderen de creativiteit om hun eigen helden te bouwen en te worden, net als Monkie Kid die het opneemt tegen het enorme, zeer gedetailleerde en verstelbare model van Demon Bull King.

De digitale Instructions PLUS worden geleverd in de gratis LEGO Life app, waardoor kinderen het model vanuit alle hoeken kunnen bekijken, draaien en erop kunnen inzoomen terwijl ze het echte model bouwen, wat hun gevoel van onafhankelijkheid vergroot. Met LEGO stenen voldoe je aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

LEGO steentjes en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd, om er zeker van te zijn dat deze leerzame bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Kinderen hebben geen Monkie Kid krachten nodig om te kunnen bouwen met LEGO stenen. Word jij de held die Monkie Kid is, die het opneemt tegen de schurk Demon Bull King in deze coole LEGO bouwset? Bestel de LEGO Monkie Kid Demon Bull King set (80010) vandaag nog en beleef legendarische avonturen in een geanimeerde wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80030

Monkie Kid's stafcreaties

foto van lego set30562

Monkie Kids onderwaterreis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.