Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Red Son’s heltruck 80011

De LEGO set 80011, Red Son's heltruck, zit boordevol coole functies zoals een lanceerbare speelgoedraceauto en een 'exploderende' geldautomaat.
Met 7 minifiguren en 1111 LEGO stenen is dit een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 9 jaar en ouder.
Bestel nu en beleef spannende avonturen in de wereld van LEGO Monkie Kid.

Waar is LEGO Red Son’s heltruck 80011 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1111
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80011
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in de wereld van LEGO Monkie Kid! Met de Red Son's heltruck speelset (80011) kunnen kinderen eindeloos spelen en hun eigen, fantastische verhalen verzinnen. Deze set is echt een geweldig cadeau-idee voor kinderen die op zoek zijn naar actie en avontuur.

Maak kennis met de indrukwekkende Red Son's heltruck, die boordevol coole functies zit. Zo kunnen kinderen de geïntegreerde speelgoedraceauto lanceren door op een knop te drukken, het 6-schots snelvuurgeschut afvuren en de lier gebruiken om de 'exploderende' geldautomaat uit de Snelle Panda-winkel te slepen. En dat is nog niet alles! De gepantserde truck heeft ook 2 'energiecellen' schietende kanonnen om te gebruiken in gevechten met Monkie Kid.

Deze set bevat ook een kleurrijke Pigsy bestel-tuktuk waarmee Monkie Kid te hulp kan snellen om winkeleigenaar Lee te redden. En met maar liefst 7 minifiguren, waaronder Red Son, Snort, Grunt, Roar, Mei, Lee en Monkie Kid zelf, is er genoeg speelplezier voor iedereen!

Maar dat is nog niet alles. Ontdek de digitale Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app, voor een nóg betere bouwervaring. Met de zoom-, draai- en weergavefuncties kunnen kinderen vol zelfvertrouwen de echte modellen bouwen en er daarna eindeloze avonturen mee beleven.

Bij LEGO Monkie Kid draait alles om actie, avontuur en creativiteit. Doordat deze sets geworteld zijn in de Chinese cultuur en waarden, kunnen kinderen verhalen over de Monkey King uit de klassieke Chinese roman "De reis naar het westen" naspelen en hun moed en veerkracht vergroten door middel van creatief bouwen en spelen.

Met maar liefst 1111 LEGO stenen is deze set een boeiende bouwuitdaging en een ideaal cadeau voor een speciale gelegenheid, verjaardag of de feestdagen voor kinderen van 9 jaar en ouder. De sleepwagen is ca. 16 cm hoog, 39 cm lang en 21 cm breed en kan uitstekend gecombineerd worden met andere LEGO Monkie Kid sets voor nog meer actiespel.

En het beste van alles? Dit leerzame speelgoed wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen en moedigt hen aan hun creativiteit te ontwikkelen door in de huid te kruipen van hun favoriete LEGO Monkie Kid personages en zelf unieke verhalen te verzinnen. Je hebt geen Monkie Kid krachten nodig om de stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen - ze voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, stevig en keer op keer eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en op alle mogelijke manieren geanalyseerd om er zeker van te zijn dat deze creatieve bouw- en speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

LEGO Monkie Kid sets om te verzamelen zijn geïnspireerd op de mythische verhalen over de Monkey King uit China. Deze sets helpen kinderen moediger en veerkrachtiger te worden terwijl ze genieten van urenlang creatief speelplezier. Bestel nu jouw Red Son's heltruck set en beleef de spannendste avonturen in de wereld van LEGO Monkie Kid!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80025

Sandy's Power Loader mecha

foto van lego set80012

Monkey King mechakrijger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.