Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkey King mechakrijger 80012

De LEGO set 80012 is de Monkey King Mechakrijger.
Deze set is geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en bevat een verstelbare Mechakrijger, een noedelwinkel, een speelgoedmecha en 6 minifiguren.
Kinderen kunnen urenlang bouwen, spelen en leren terwijl ze de LEGO modellen gebruiken om hun eigen verhalen te bedenken.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder.
Dit verjaardagscadeau of kerstcadeau zal zeker gewaardeerd worden.

Waar is LEGO Monkey King mechakrijger 80012 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 129.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1629
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
16-05-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
80012
lego insiders punten icoon
975
punten

Stap in de wereld van Monkie Kid en red de burgers met de enorme Monkey King Mechakrijger (80012). Met deze set kan jij de held zijn en de meest creatieve verhalen bedenken. De set bevat een Bull Clone speelgoedmecha die noppen kan schieten en Pigsy's noedelwinkel om je eigen verhalen te verzinnen. Ideaal als cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder, inclusief 6 minifiguren plus de gouden staf van de Monkey King, een zelfgebouwde wolk voor Monkie Kid om op te rijden en een minimodel van de Berg van bloemen en fruit om de legendarische scène uit Monkie Kid's levensverhaal na te spelen.

Deze speelset kan je met je vrienden delen en alles op jouw manier bouwen. De digitale, interactieve handleiding Instructions PLUS is beschikbaar in de LEGO Life app en bevat zoom- en draaifuncties waarmee kinderen de LEGO modellen zelfstandig kunnen leren bouwen. Ga aan de slag, bouw, speel en leer! De LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman \"De reis naar het westen\" en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. Dit helpt kinderen hun moed en veerkracht te laten groeien door middel van creatief bouwen en spelen.

Deze set bevat een enorme, verstelbare Monkey King Mechakrijger (80012) met goudkleurige elementen en een uitschuifbare staf. Daarnaast zijn er andere coole modellen zoals Pigsy's kleurrijke noedelwinkel en de Bull Clone speelgoedmecha. Daarmee kan je gevechten na spelen en creatieve verhalen bedenken. Deze speelset bevat 6 minifiguren waaronder de Monkey King en Monkie Kid met de gouden staf, een wolk om zelf te bouwen met een standaard en een minimodel van de Berg van bloemen en fruit om een legendarische Monkie Kid scène na te spelen.

Er zijn zoveel leuke functies te ontdekken, zoals de enorme, uitschuifbare staf van de Monkey King mecha, de noppenschieter van de Bull Clone mecha, Monkie Kid's slaapkamer boven de winkel en het arcadespel om zelf te bouwen. Deze 1629-delige LEGO set is een cool verjaardagscadeau, een leuke verrassing of een geweldig kerstcadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder. Combineer deze set met andere LEGO Monkie Kid™ bouwsets voor nog meer actie.

De Monkey King LEGO® speelgoedmecha is ca. 40 cm hoog, 23 cm lang en 42 cm breed en wordt aangedreven door de fantasie van kinderen. Er zijn geen batterijen nodig! Kinderen kunnen de Monkey King mecha, de andere coole modellen en minifiguren gebruiken om elke keer weer nieuwe Monkie Kid missies te creëren. Het bouwproces wordt nog leuker met Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO® Life app, waarmee kinderen tijdens het bouwen digitaal op een virtuele versie van de modellen kunnen inzoomen en deze kunnen draaien en visualiseren.

Dit leerzame LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed, geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King, helpt kinderen tijdens urenlang bouwen en spelen hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen. Jonge bouwers hebben geen Monkie Kid krachten nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen ze aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent zijn en perfect op elkaar passen. LEGO® bouwstenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met deze set kan je urenlang bouwen, spelen en leren terwijl je Monkie Kid en zijn vrienden helpt de burgers te redden. Als cadeau zal deze set zeker gewaardeerd worden door kinderen vanaf 10 jaar en ouder. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.99 (13-07-2022) € 129.99 (13-07-2022) € 129.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80050

Creatieve voertuigen

foto van lego set80051

Monkie Kids minimecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.