Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid’s geheime hoofdkwartier 80013

Ga op avontuur met LEGO® Monkie Kid's geheime hoofdkwartier (80013).
Dit speelgoedschip kan opgedeeld worden in drie delen en heeft een gedetailleerde woonkamer, werkplaats en verstelbare mecha.
Met zeven minifiguren, waaronder Monkie Kid en Pigsy, kunnen kinderen hun favoriete gevechten naspelen.
De set bevat ook interactieve instructies via de LEGO Life app en is geïnspireerd op de Chinese cultuur.
Geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Waar is LEGO Monkie Kid’s geheime hoofdkwartier 80013 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 169.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1959
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
16-05-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
80013
lego insiders punten icoon
1275
punten

Duik in het avontuur met LEGO® Monkie Kid's geheime hoofdkwartier (80013) en ontdek de coole functies van dit geweldige LEGO speelgoedschip. Dit verzamelspeelgoed kan worden geopend en opgesplitst in drie delen, waardoor kinderen gemakkelijk toegang hebben tot de gedetailleerde woonkamer, werkplaats, de verstelbare mecha en meer.

Kinderen kunnen urenlang genieten van hun favoriete personages en legendarische gevechten na spelen met de zeven inbegrepen minifiguren: Monkie Kid, Pigsy, Mei, generaal Ironclad, Snort, Grunt en Roar. Ze hebben ook figuren van Sandy en Mo de kat om hun spannende avonturen compleet te maken. De set bevat coole wapens zoals de gouden staf, waardoor kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en hun creativiteit, moed en veerkracht kunnen ontwikkelen.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set zit boordevol verrassingen en functies, zoals een kraan op het dek van het speelgoedschip waarmee kinderen de noppen schietende aanvalsboot van de Bull Clones kunnen grijpen en de coole waterstralen van Pigsy en Mei. Het model is ca. 40 cm hoog, 41 cm lang en 23 cm breed in de bootmodus en ca. 89 cm lang in geopende modus, waardoor het een echte blikvanger is in elke kinderkamer.

Voor nog meer plezier en gemak biedt de gratis LEGO Life app interactieve instructies, zodat kinderen de stappen van het bouwen van deze 1959-delige set kunnen inzoomen, draaien en visualiseren. Deze digitale bouwervaring biedt kinderen een extra laag plezier en stimulatie en maakt het bouwproces gemakkelijker en aantrekkelijker dan ooit tevoren.

LEGO Monkie Kid™ speelgoedsets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. Dit educatieve speelgoed biedt kinderen de kans om te leren terwijl ze spelen en zich bezighouden met vindingrijke, leuke en creatieve activiteiten. Bovendien is het allemaal gemaakt van hoogwaardige LEGO stenen en is er geen batterij nodig om te genieten van urenlang speelplezier.

De bouwset is ideaal voor kinderen van 10 jaar en ouder en is een geweldige keuze als cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of de feestdagen. Ben je op zoek naar een uitdagende en boeiende bouwervaring voor je kinderen of wil je ze gewoon verrassen met een leuk en educatief cadeau? Dan is LEGO® Monkie Kid's geheime hoofdkwartier (80013) de perfecte keuze voor jou! Bestel hem vandaag nog en zie hoe de ogen van jouw kinderen oplichten van plezier en opwinding.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 169.99 (13-07-2022) € 169.99 (13-07-2022) € 169.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80036

De Lantaarnstad

foto van lego set80041

Mei's drakenvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.