Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sandy's speedboot 80014

De LEGO set 80014 is een Monkie Kid speelset met Sandy's speedboot, de mecha van de Spider Queen en de Zijden Webgrot.
Het bevat coole details zoals snelvuurgeschut en een valstrik in de vorm van een spinnenweb.
Speel met 3 minifiguren en figuren van Sandy, Mo de kat en spinnen.
De set biedt urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 8 jaar en is geïnspireerd op de Monkey King uit Chinese verhalen.
De speedboot is niet echt drijvend.
Bestel nu voor een avontuurlijke ervaring!

Waar is LEGO Sandy's speedboot 80014 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
394
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80014
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij een jonge held die niet bang is voor actie en avontuur? Dan is deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80014) met Sandy's speedboot echt iets voor jou! Neem de controle over Sandy's geweldige speedboot en ga op reddingsmissie met Monkie Kid en zijn vrienden.

Deze stoere set bevat niet alleen Sandy's speedboot, maar ook de mecha van de angstaanjagende Spider Queen en de mysterieuze Zijden Webgrot. In deze speelset vind je talloze coole en originele details zoals het snelvuurgeschut, de kattenruimte op de boot en de valstrik in de vorm van een spinnenweb in de grot. Speel met 3 minifiguren en figuren van Sandy, Mo de kat en spinnen, plus coole wapens zoals Sandy's halvemaanstaf en de staf van de Spider Queen voor een heleboel avonturen.

Heb je hulp nodig bij het bouwen van deze set? Maak dan gebruik van de digitale instructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties wordt het creatieve bouwproces nog leuker. Blijf bouwen, spelen, en leren met deze prachtige LEGO Monkie Kid sets, geworteld in de Chinese cultuur en waarden.

Deze speelset biedt kinderen vanaf 8 jaar en ouder een boeiende bouwervaring en urenlang speelplezier, alleen of samen met vrienden. Let wel op, de boot blijft niet echt drijven. De LEGO® speedboot is ca. 13,5 cm hoog, 22,8 cm lang en 14,5 cm breed en is een kleurrijke blikvanger in een kinderkamer wanneer er even niet mee wordt gespeeld.

Met deze bouwset kunnen kinderen verhalen over de Monkey King uit de klassieke Chinese roman "De reis naar het westen" naspelen. Hierdoor vergroten ze hun creativiteit, moed en veerkracht tijdens het beleven van hun eigen spannende avonturen. De LEGO® Monkie Kid™ speelsets om te verzamelen zijn geïnspireerd op de mythische verhalen over de Monkey King uit China. De sets helpen kinderen op een unieke manier al bouwend en spelend hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen.

Prikkel je fantasie en word een echte held wanneer je met de LEGO® Monkie Kid™ speelset speelt. Deze speelgoedbouwset is zonder batterijen en moedigt kinderen aan om inventief te zijn. Maak het bouwen nog leuker met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, waarmee je een digitale versie van het model kunt bekijken, draaien en erop inzoomen tijdens het bouwen.

LEGO® stenen en onderdelen in deze speelset worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke LEGO set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Jonge bouwers hebben geen speciale Monkie Kid krachten nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen LEGO stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en robuust zijn.

Verras jezelf of geef deze set cadeau aan een stoere jonge held die niet bang is voor een uitdaging. Deze 394-delige speelset is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Bestel deze LEGO® Monkie Kid™ speelset nu en laat het heldhaftige avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80038

Monkie Kids Teambus

foto van lego set80010

Demon Bull King

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.